Skip to content
Főoldal / WRC / Ogier továbbra sem fontolgatja a teljes szezont

Ogier továbbra sem fontolgatja a teljes szezont

Ogier
Fotó: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool

Annak ellenére sem, hogy vezeti a világbajnokságot és indul a Horvát Rallyn is.

Idei második versenyén idei második győzelmét szerezte a hétvégi Mexikó Rallyn Sébastien Ogier. A francia versenyző ezzel a világbajnokságot is vezeti. Így értelemszerűen egyből elindultak a találgatások, hogy ismét harcba száll a világbajnoki címért. Ogier azonban eloszlatta a reményt, hogy visszatérhet, hogy harcba szálljon Sébastien Loeb rekordjáért, és kijelentette, hogy elégedett a jelenlegi programjával, úgy ahogy van.

„Őszintén szólva nem fogok változtatni a válaszomon. Boldog vagyok úgy, ahogy jelenleg vagyok. Élveztem a rallyt, nagyon jól éreztem magam, de továbbra sincs tervem a bajnokság megnyerésére” – kezdte Ogier a DirtFishnek.

„Szóval igen, ott leszünk a következő versenyen (a Horvát Rallyn), de azt már most megerősíthetem, hogy az azt követőn (Portugáliában – a szerk.) már nem fogok részt venni.”

A Horvát Rally pedig szerepet játszott abban, hogy Ogier megnyomta – és végül meg is nyerte – a Power Staget Mexikóban.
„Miután eldőlt, hogy Horvátországban indulni fogunk, próbáltunk néhány pontot szerezni a Power Stage-en, hogy a legjobb rajtpozíciót szerezzük meg Horvátországban” – árulta el Ogier