Sebestyénék kiestek

Dési János után a Sebestyén-Bognár párosnak is fel kellett adnia az idei Dakart.
A mezőnyre ma a Salta és a WTCC-ből ismert Termas Rio Hondo közötti táv legyőzése várt.

A motorosoknál ma is Barreda Bort volt a leggyorsabb. Mögötte Goncalves és Jakes volt a sorrend.  Ezzel Coma előnye csökkent, mivel csak 6. lett. Itt még nagy csata várható az összetettben.

Az autósok versenyében számunkra a legfontosabb hír, hogy az UNIQA Sandlander Team versenyzői, Sebestyén Sándor-Bognár József feladni kényszerült a 2015-ös Dakar Rallyt. Még a 10. szakaszon tankoltak, s az első vizsgálatok szerint szennyezett, benzinnel kevert gázolaj került a T2-es Toyotába. A szervizautóba is az került, nagyjából a versenyautóval egy időben állt meg. Sebestyénék próbálták folytatni a szakaszt, de végül ki kellett jönniük a táborba. A rossz üzemanyag tönkre tette a motor és mivel a Dakaron a blokk az egyetlen elem, amit nem lehet cserélni, így véget ért a versenyük. A T2-es kategória 4. helyéről kellett kiállniuk.
Az élmezőnyből az összetett harmadik helyén álló Al Rajhinak kellett ma feladnia a versenyt. A szelektívet Al-Attiyah nyerte, ezzel újabb lépést tett a győzelem felé. Mögötte Terranova és De Villiers volt a sorrend.
Az összetettben Holowczyc jött fel a harmadik helyre Al-Attiyah és De Villiers mögé.

A kamionosoknál két Iveco végzett ma az élen Stacey, De Rooy sorrendben. Nikolaev lett a 3. Az összetettben továbbra is Mardeev vezet Nikolaev és Karginov előtt.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Roma bukott, Al-Attiyah nyert

Close