Juuso Nordgren: Hivatalosan is a jövő sztárja

Esapekka Lappi és Teemu Suninen után itt a következő fiatal finn tehetség, aki hamarosan a világbajnokságon is bizonyíthat.

Januárban tettük közé a Top 10 feltörekvő rallys tehetségről egy kis áttekintést, abban még csak Esapekka Lappi és Teemu Suninen neve szerepelta finn versenyzők közül. De érdemes lesz egy újabb nevet megnevezni: Juuso Nordgrenét. A 19 éves versenyző tavaly megnyerte a Finn Junior Rally Bajnokságot. Idén eddig öt versenyt teljesített, ebből háromszor kategóriája legjobbjának bizonyult.

Az egyik legfontosabb kitüntetés a rallyban a “jövő sztárja”, amely díjat minden évben a legígéretesebb fiatal finn versenyző kap meg az ország motorsport szövetségétől, az AKK-tól (A Finn Rallyt is ők szervezik). A győztesnek fizetik a teljes versenyét egy Citroen DS3 R3T-vel a Finn Rallyn. Idén ezt a díjat Juuso Nordgren kapta.

“Nagy megkönnyebbülés volt, amikor meghallottam, hogy én nyertem a díjat, mert úgy éreztem elég nagy nyomás nehezedik rám. Csak két éve rallyzok, így nincs túl sok tapasztalatom, de megpróbálom a legjobb teljesítményt nyújtani. Ha nem is nyerek, még akkor is egy fantasztikus élmény lesz.”-mondta Juuso Nordgren.

Juuso Nordgren adatlapja az ewrc.cz-n.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
332
 Photos
703
 Followers
403
 Following
Happy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife#rallye #mitsubishilancer #iseumrally #canon #rally #evonine #motorsport #rallycar #lancer #canonphoto #rallying #mitsubishi #iseumrallye #rallysport #evo9 #canon700d #rallylife #mitsubishimotors #mnasz #rallypassion #evolutionsandralliarts #canonhun #rallyfanshu #lancerevo #canongraphy #evogram
Ezt olvastad már?
Harry Hunt tervei az év hátralevő részére

Close