Juuso Nordgren: Hivatalosan is a jövő sztárja

Esapekka Lappi és Teemu Suninen után itt a következő fiatal finn tehetség, aki hamarosan a világbajnokságon is bizonyíthat.

Januárban tettük közé a Top 10 feltörekvő rallys tehetségről egy kis áttekintést, abban még csak Esapekka Lappi és Teemu Suninen neve szerepelta finn versenyzők közül. De érdemes lesz egy újabb nevet megnevezni: Juuso Nordgrenét. A 19 éves versenyző tavaly megnyerte a Finn Junior Rally Bajnokságot. Idén eddig öt versenyt teljesített, ebből háromszor kategóriája legjobbjának bizonyult.

Az egyik legfontosabb kitüntetés a rallyban a “jövő sztárja”, amely díjat minden évben a legígéretesebb fiatal finn versenyző kap meg az ország motorsport szövetségétől, az AKK-tól (A Finn Rallyt is ők szervezik). A győztesnek fizetik a teljes versenyét egy Citroen DS3 R3T-vel a Finn Rallyn. Idén ezt a díjat Juuso Nordgren kapta.

“Nagy megkönnyebbülés volt, amikor meghallottam, hogy én nyertem a díjat, mert úgy éreztem elég nagy nyomás nehezedik rám. Csak két éve rallyzok, így nincs túl sok tapasztalatom, de megpróbálom a legjobb teljesítményt nyújtani. Ha nem is nyerek, még akkor is egy fantasztikus élmény lesz.”-mondta Juuso Nordgren.

Juuso Nordgren adatlapja az ewrc.cz-n.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Harry Hunt tervei az év hátralevő részére

Close