Juuso Nordgren: Hivatalosan is a jövő sztárja

Esapekka Lappi és Teemu Suninen után itt a következő fiatal finn tehetség, aki hamarosan a világbajnokságon is bizonyíthat.

Januárban tettük közé a Top 10 feltörekvő rallys tehetségről egy kis áttekintést, abban még csak Esapekka Lappi és Teemu Suninen neve szerepelta finn versenyzők közül. De érdemes lesz egy újabb nevet megnevezni: Juuso Nordgrenét. A 19 éves versenyző tavaly megnyerte a Finn Junior Rally Bajnokságot. Idén eddig öt versenyt teljesített, ebből háromszor kategóriája legjobbjának bizonyult.

Az egyik legfontosabb kitüntetés a rallyban a “jövő sztárja”, amely díjat minden évben a legígéretesebb fiatal finn versenyző kap meg az ország motorsport szövetségétől, az AKK-tól (A Finn Rallyt is ők szervezik). A győztesnek fizetik a teljes versenyét egy Citroen DS3 R3T-vel a Finn Rallyn. Idén ezt a díjat Juuso Nordgren kapta.

“Nagy megkönnyebbülés volt, amikor meghallottam, hogy én nyertem a díjat, mert úgy éreztem elég nagy nyomás nehezedik rám. Csak két éve rallyzok, így nincs túl sok tapasztalatom, de megpróbálom a legjobb teljesítményt nyújtani. Ha nem is nyerek, még akkor is egy fantasztikus élmény lesz.”-mondta Juuso Nordgren.

Juuso Nordgren adatlapja az ewrc.cz-n.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 234 people
rallyfanshu
389
 Photos
735
 Followers
401
 Following
Boldog szülinapot Szabó Zsolt!

#etcc #seatleon #hungaroring #touringcar #seat #canon #autorennen #leon #motorsport #racecar #seatsport #canon700d #zengomotorsport #fiaetcc #autosport #seatfamily #motorsportphotography #instaseat #canoneos #rallyfanshuA Toyota megnevezte a versenyzőit a 2018-as Dakar Rallyra.
Részletek: www.rallyfans.hu

#rallyraid #toyotahilux #motorsport #crosscountryrally #toyota #canon #offroad #hilux #hungarianbaja #4x4 #dakar #toyotagazooracing #canon700d #nasseralattiyah #4x4offroad #toyotanation #canonhun #dakar2018 #hungarianbaja2017 #toyotagram #4x4_offroad_photo #rallyfanshu #canon_photo #4x4lifeÚjabb képek kerültek fel a Facebook oldalunkra a Waldviertel Rallye-ról!

#rallye #subaruimpreza #motorsport #rally #subie #canon #rallysport #subaru #autumn #rallycar #impreza #waldviertelrallye #ralli #subielove #canon700d #ilikerally #subarugram #canonhun #ig_rally #imprezawrx #iloverally #subienation #canonphoto #rallyfanshu #waldviertel #rallyphotography
Ezt olvastad már?
Harry Hunt tervei az év hátralevő részére

Close