Federico Villagra kamionnal a Dakaron

A WRC és a Dakar autóval való teljesítése után új kihívást keresett magának Villagra.
Federico Villagra 1998-ban vett részt először hazája rally világbajnoki futamán. 2007-től már egy Ford WRC volánja mögött több WRC futamon is részt vett. 2009-ben és 2010-ben is a 9. helyen fejezte be a világbajnokságot. Legjobb eredménye két negyedik hely, amit 2009-ben ért el (az Argentin és az Acropolis Rallyn).

A hazájában nagyon népszerű versenyző 2014-ben indult először a Dakar Rallyn. Akkor az X-Raid Minijével a 12. helyen fejezte be a versenyt. Egy évvel később a 27. helyet szerezte meg, akkor már egy Ford Rangert vezetve.

A 2016-os Dakar Rallynak egy Iveco kamionnal vágott neki. “Olyan mint az autó, csak nagyobb. Elég gyorsan alkalmazkodtam hozzá és szeretnék az első ötben célba érni a kamionok között.”-mondta a 46 éves argentin versenyző.

 

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
331
 Photos
701
 Followers
401
 Following
Hamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife#rallye #mitsubishilancer #iseumrally #canon #rally #evonine #motorsport #rallycar #lancer #canonphoto #rallying #mitsubishi #iseumrallye #rallysport #evo9 #canon700d #rallylife #mitsubishimotors #mnasz #rallypassion #evolutionsandralliarts #canonhun #rallyfanshu #lancerevo #canongraphy #evogramKia Lotos Race Slovakiaring 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#kialotosrace #slovakiaring #motorsport #canon #kiapicanto #orechovapoton #kia #autosport #canon700d #picanto #autorennen #canonphoto #kiamotors #carracing #rallyfanshu #kiamotorsports #canonhun #kialove #oxxoracing
Ezt olvastad már?
Top 10 feltörekvő rallys tehetség

Close