Drámák a motorosoknál, Coma az élen

A motorosok közül többeknek gondjai voltak a mai szakaszon, így jelentősen átalakult az összetett.

Az autósok és a kamionosok számára ma volt a pihenőnap, míg a motorosokra és a quadosokra a maratoni szakasz második fele várt.

Miután az éllovas Barreda Bort tegnap 120 km-t tett meg törött kormánnyal mára csak egy lehetősége maradt: kölcsönkérni valakitől (a maratoni szakasz miatt a szerviz nem segíthet). Végül Demian Guiral adta oda a sajátját így folytatni tudta az éllovas a versenyt. Azonban a mai nap sem hozott semmi jót számára. Úgy vontatták a szelektíven, így a 378. km-nél már másfél óra volt a hátránya. Így elszállt a verseny megnyerésének esélye. Coma a 7. lett ma, ezzel az összetettben az élre ugrott. Jordi Viladoms technikai hiba miatt a verseny feladására kényszerült. Helder Rodrigues több mint 3 órát vesztett mire megjavította a motorját.

A szakaszgyőzelemért Svitko is versenyben volt, végül azonban Quintanilla és Pedrero Garcia is megelőzte. Előbbi 12 mp-vel, míg utóbbi mindössze eggyel. Laia Sanz ma az 5. lett, ezzel az összetettben már a top 10-ben van.

A mai drámák után a 2015-ös Dakar Rally-n Marc Coma vette át a vezetést összetettben, 9 perc az előnye Goncalvessel szemben, míg a harmadik Quintanilla hátránya több mint 11 perc.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Al Rajhi első szakaszgyőzelmét szerezte

Close