Drámák a motorosoknál, Coma az élen

A motorosok közül többeknek gondjai voltak a mai szakaszon, így jelentősen átalakult az összetett.

Az autósok és a kamionosok számára ma volt a pihenőnap, míg a motorosokra és a quadosokra a maratoni szakasz második fele várt.

Miután az éllovas Barreda Bort tegnap 120 km-t tett meg törött kormánnyal mára csak egy lehetősége maradt: kölcsönkérni valakitől (a maratoni szakasz miatt a szerviz nem segíthet). Végül Demian Guiral adta oda a sajátját így folytatni tudta az éllovas a versenyt. Azonban a mai nap sem hozott semmi jót számára. Úgy vontatták a szelektíven, így a 378. km-nél már másfél óra volt a hátránya. Így elszállt a verseny megnyerésének esélye. Coma a 7. lett ma, ezzel az összetettben az élre ugrott. Jordi Viladoms technikai hiba miatt a verseny feladására kényszerült. Helder Rodrigues több mint 3 órát vesztett mire megjavította a motorját.

A szakaszgyőzelemért Svitko is versenyben volt, végül azonban Quintanilla és Pedrero Garcia is megelőzte. Előbbi 12 mp-vel, míg utóbbi mindössze eggyel. Laia Sanz ma az 5. lett, ezzel az összetettben már a top 10-ben van.

A mai drámák után a 2015-ös Dakar Rally-n Marc Coma vette át a vezetést összetettben, 9 perc az előnye Goncalvessel szemben, míg a harmadik Quintanilla hátránya több mint 11 perc.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
343
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Metabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotos
Ezt olvastad már?
Al Rajhi első szakaszgyőzelmét szerezte

Close