A sült krumplis autó újra a Dakaron!

sultkrumplisauto

2009 után ismét dűne mászásra készül a mozgó büfé.

Sok módja van annak, hogy az ember teljesítse a Dakar Rallyt. Legnagyobb feltűnést akkor kelti az ember, ha a győzelemért harcolhat. Azonban ez csak keveseknek adódik meg. De van más út is, hogy felhívd magadra a figyelmet: csinálj valami örültségét. Vannak akik Rolls-Royce-al, vannak akik egy Citroen 2 CV-vel, vannak akik oldalkocsis motorral és vannak akik egy sült krumpli árus kocsival próbálták meg teljesíteni a távot. Közülük azonban kevesen látták meg a célt. Hervé Diers volt az, aki 2009-ben, az első Dél-Amerikában megrendezett Dakar Rallyn egy Toyota-ból átalakított „mozgó büfével” vágott neki a versenynek és teljesítette is. (Előtte Afrikában is teljesítette a versenyt, de ott még nem a „büfével”) Az autó nem csak a nevében alkalmas a sült krumpli készítésére. A 2009-es Dakar Rallyn a technikai átvételkor és a pihenő napon is sütöttek krumplit az autóban. A környezettudatosság is fontos volt számukra, ezért a napi üzemanyag fogyasztás 10%-át mindig növényi eredetű üzemanyag tette ki. Az autó akkor óriási sikert aratott.

2014 januárjában valószínűleg ismét hatalmas sikert fog aratni, mivel Diers újra teljesíteni akarja a világ legnehezebb tereprali versenyét a „száguldó sült krumplis”.

sultkrumplisauto

Fotó: leblogauto.com

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
Cyril Despres
Close