Skip to content
Főoldal / WRC / Horvát Rally: Törölték a szuperspeciált, megnevezte versenyzőit a Hyundai

Horvát Rally: Törölték a szuperspeciált, megnevezte versenyzőit a Hyundai

Horvát Rally
Fotó: Horvát Rally

A szervizparkba nem mehetnek be a nézők, de szakaszok mellett jelen állás szerint lehetnek.

A koronavírus terjedésének erősödése miatt a Horvát Rally szervezői kénytelenek voltak törölni a csütörtöki szuperspeciált. Ez azért lett volna különleges, mert ez lett volna a WRC első részben zárt térben zajló szakasza – a zágrábi vásár területén lett volna. A versenyzők szombat este is mentek volna itt egy kört, az szintén törölve lett.

A szervizparkba már biztosan nem mehetnek be a nézők. A szervezők nagyon szeretnék, hogy a tavalyi Észt Rally óta náluk lehessenek először nézők a pályák mellett. Erre jelen állás szerint van esély. Ugyanakkor a járvány erősödésével jöhetnek még további szigorító intézkedések.

Az április 22-25. közötti versenyre megnevezte a harmadik párosát a Hyundai Motorsport. Így Ott Tanak és Thierry Nueville mellett az Arctic Rally-n negyedik helyen végző Craig Breen állhat rajthoz a Horvát Rally-n.

Szintén mai hír, hogy a háromszoros rally Európa-bajnok Kajetan Kajetanowicz hét WRC3-as futamot tervez idén egy Skoda Fabia Rally2 evoval. Az első versenye a Horvát Rally lesz.