Skip to content
Főoldal / WRC / Breen és Loeb is újra lehetőséget kap

Breen és Loeb is újra lehetőséget kap

Fotó: Hyundai Motorsport

Ismertette versenyzőit a Hyundai a Wales és a Spanyol Rallyra.

A Hyundai Motorsport ismertette a pilóta felállását a WRC két októberi versenyére, a Wales Rallyra és a Spanyol Rallyra.

Október első hétvégéjén Thierry Neuville csapattársaként Andreas Mikkelsen és Craig Breen indulhat a Wales Rallyn. Craig Breen a Finn Rallyn indult először a Hyundai versenyzőjeként világbajnokságon. Ott egy hetedik helyet szerezett, de már akkor arról szóltak a hírek, hogy Walesben újra szerephez juthat.

Október 24-27. között rendezik a Spanyol Rallyt, ahol a hazaik kedvence, Dani Sordo kapta az egyik i20 WRC-t. A Szardínia Rallyn második WRC győzelmét szerző versenyző kész lett volna autót bérelni, hogy elinduljon hazája világbajnoki versenyén. Sordo egyébként jó formában van, a hétvégén az R5-ös Hyundai-al nyert újabb versenyt, ezúttal az argentínai Neuquen Rallyn nem talált legyőzőre. Ez volt idén a harmadik győzelme az Hyundai i20 R5-tel.

A várakozásoknak megfelelően a vegyes talajú Spanyol Rallyn állhat hatodszorra is rajthoz a Hyundai versenyzőjeként Sébastien Loeb. Tavaly ő nyerte a Spanyol Rallyt, előtte még nyolcszor tette ezt meg.