Skip to content
Főoldal / ERC / Az ERC összes szakaszáról lesz élő közvetítés 2022-től

Az ERC összes szakaszáról lesz élő közvetítés 2022-től

ERC Azori-szigetek Rally 2021 Mikkelsen
Fotó: ERC

Az összes verseny összes gyorsaságija elérhető lesz a WRC+-on.

A Rally Európa-bajnokság 2022-es szezonjától kezdve a rajongók a népszerű WRC+-on keresztül is követni tudják az eseményeket.

A WRC Promoter 2018-ban indította el a WRC+-t. Most, hogy a WRC Promoter birtokolja az ERC kereskedelmi jogait is, felvette a WRC+ kínálatába is.

Az ERC minden fordulójának minden gyorsasági szakaszát élőben közvetítik, és igény szerint a rajongók visszanézhetik a WRC+-on, amikor, ahol és ahogyan akarják. Az akciódús tudósítások mellett egy tapasztalt tudósítói csapat kulcsfontosságú híreket, interjúkat és kulisszatitkokat hoz majd. Lélegzetelállító fedélzeti felvételek a legjobb pilótáktól, valós idejű GPS és élő térképek teszik teljessé az ERC-rajongók számára készült csomagot.

A rally-hétvégéken kívül a rajongók exkluzív videókból, szezonbeszámolókból, történelmi filmekből és dokumentumfilmekből álló archívumot élvezhetnek a WRC-ről és az ERC-ről egyaránt. A WRC+ előfizetésed tartalmazza a rali Európa-bajnokságot, és a felhasználóknak nem kell külön csomagot/előfizetést vásárolniuk. Az ERC élő kommentárja angol nyelven érhető majd el.

: