Skip to content
Főoldal / ERC / A szurkolók segítségét kéri a Barum Rally

A szurkolók segítségét kéri a Barum Rally

Fotó: FIA ERC

140 000 euró hiányzik az idei verseny költségvetéséből.

Miroslav Regner 46 éve vesz részt a Barum Czech Rally Zlín szervezésében. Ő magyarázza el a cseh ERC futam helyzetét.

„Sokat gondolkodtunk ezen, de ki kell mondanunk: nélkületek nem tudjuk megcsinálni. Elértük azt a pontot, amikor el kell döntenünk, hogy képesek vagyunk-e az idén az 50. Barum Czech Rally Zlín-t a tervek szerint megtartani, vagy elhalasztjuk azt 2021-ig. Az idő gyorsan megy. E hónap végére meg kell hoznunk a végső döntést, hogy folytassuk az előkészületeket vagy hagyjuk a következő évre a versenyt. Tehát nagyjából egy hét van arra, hogy megmentsük a versenyt.”

„Az 50. évfordulóra sok különleges programot terveztünk, de néhány hét koronavírus után ezeket ejtettük. A Barum Rally most a túlélésért küzd.”

„Sajnos a koronavírus sok partnerünket keményen érinti. Így Te kedves szurkoló vagy az utolsó esélyünk. Te, aki élvezed a városi gyorsaságit, szurkolsz a kedvencednek az erdőben. De most szükségünk van a segítségedre a Barum Rally jövőjéért. Jelenleg hiányzik 140 000 euró a költségvetés teljesítéséhez, és csak korlátozott idő áll rendelkezésre az összeg összegyűjtésére. Még mindig hisszük, hogy meg tudjuk menteni a 2020-as Barum Rallyt.”

„Ezért kérünk téged támogasd az 50. Barum Rally megrendezését – akár 2020 augusztusában, akár 2021-ben, amikor már jobb lehet a helyzet.”

Ha támogatni szeretnéd a Barum Rallyt:
IBAN: CZ28 0800 0000 0058 8676 1329
BIC (SWIFT): GIBACZPX