Wickens nyert a Mercedessel a Norisringen

A Mercedes idei második győzelmét szerezte a kanadai versenyző. Két Audis, Green és Ekström állhatott fel még a dobogóra egy esős futam után.

A Mercedesek jól használták ki, hogy a rövid pályán jelentősen kijön a súlykülönbség, Így az eddig szenvedő Mercedessel Wickens pályafutása második DTM győzelmét szerezte ma a Norisringen.

A verseny a Safety Car mögött indult a nagy eső miatt. A 4. körben engedték el a mezőnyt, ekkor Green koccant di Restaval, aki megforgott és közel 10 helyett vesztett. Ezért Green 5 mp-s büntetést kapott, amit a boxkiállásánál kellett letöltenie.
Akik az 50. kör környékén álltak ki gumit cseréni, már a száraz pályás gumit rakatták fel. A mezőnyből utoljára az élen álló Wickens állt ki és oda is tért vissza.

Fotó: DTM Media

Kevesebb mint 10 körrel a vége előtt az élmezőnyből állt ki Vietoris, mivel levált a jobb hátsó abroncsa.
A hazai pályán versenyző Audi Green második helyének és Ekström harmadik helyének örülhetett. A svéd versenyző a 12. helyről indulva küzdötte fel magát. Nála is nagyobb felzárkózást mutatott be Mortara, aki a 20. kockából indulva 4. lett. Wittman a 7.-ként ért be, így értékes pontokat mentett.
Paffett és di Resta csak a 12. és 15. lett, ők a korai kerékcseréikre fáztak rá, ami miatt még egyszer be kellett jönniük.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
332
 Photos
703
 Followers
403
 Following
Happy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife#rallye #mitsubishilancer #iseumrally #canon #rally #evonine #motorsport #rallycar #lancer #canonphoto #rallying #mitsubishi #iseumrallye #rallysport #evo9 #canon700d #rallylife #mitsubishimotors #mnasz #rallypassion #evolutionsandralliarts #canonhun #rallyfanshu #lancerevo #canongraphy #evogram
Ezt olvastad már?
Ogier nyerte a Rally Polandot
Close