Szalayék remekeltek, Lisziék újabb szakaszt hagytak ki

A Selyemút Rally 10. szakaszának az összefoglalója, ahol a magyarok felemás napot zártak.

Ma a Hami-Dunhuang közötti táv várt a Selyemút Rally mezőnyére.
Az autósoknál ezúttal is Peugeot győzelem született, most Peterhansel volt a leggyorsabb. Loeb lett a második, míg Despres a negyedik. Közéjük Hunt ékelődött be a Minivel. A brit versenyzőnek ez az eddigi legjobb helyezése a versenyen. Az összetettben Loeb hátránya ismét 10 perc alá csökkent, továbbra is Despres, Loeb és Al Rajhi az első három sorrendje.

A Szalay Balázs-Bunkoczi László kettős ma újra versenybe szállt és a mezőny végéről rajtolva 25 autót megelőzve a 21. helyen zárták a napot az Opel Mokkával. A tegnapi kihagyott szakaszért kapott 100 órás büntetéssel visszacsúsztak az összesítés 43. helyére. A Liszi László-Liszi Norbert apa-fia páros a mai szakaszt sem teljesítette. A verseny során három joker napjuk van a versenyzőknek amikor kihagyhatják a szakaszt időbüntetés ellenében. Lisziéknek ez már a harmadik joker napjuk volt, így ha még egy napot kihagynak akkor kizárják őket. A holnapi rajtlistán rajta vannak.

A tegnapi gondok után ma újabb gondokkal találta szembe magát Van Den Brink. 40 kilométerrel a vége előtt a jobb hátsó gumi elkezdett szétfoszlani, de kitartott a célig és újabb győzelmet aratott a holland versenyző. Mardeev lett a második megelőzve Sotnikovot. Az összetettben kevesebb mint 5 perc Van Den Brink előnye Mardeev előtt, a harmadik helyen álló Sotnikov is 10 percen belül van.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Despres negyedszerre nyert, Szalay és Liszi nem teljesítette a szakaszt

Close