Peterhansel nyert és átvette a vezetést, Szalayék előrébb léptek

A Selyemút Rally negyedik szakaszának történései.

A Selyemút Rally negyedik szakaszát le kellett rövidíteni a szervezőknek, egy megrongálódott híd miatt. Így végül Kostany-Astana között 223 km várt a mezőnyre.
Az autósoknál Peterhansel kihasználta, hogy hátrébb rajtolt és már tisztább nyomon autózhatott. A peugeotos versenyző több mint 6 percet adott a második helyen végző Vasilyevnek. Ma is meg lett a Peugeot-Mini-Peugeot sorminta miután Loeb lett a harmadik. A tegnapi szakaszt megnyerő Despres ma eltalált egy a nagy fűben megbújó betondarabot és a sérült kerék miatt vissza kellett vennie a tempóból. Csak a 10. lett. Az összetettben ezzel Peterhansel az élre állt. Őt Vasilyev és Loeb követi.

A magyarok közül a Szalay Balázs-Bunkoczi László páros elmondta, hogy volt pár kisebb eltévedésük, de mindketten nagyon élvezték a versenyzést. Balu még azt is elmondta, hogy a keményebb földet éréseknél, még érzi a Fehérép Kupán megsérült vállát. Az Opel Dakar Team kettőse a mai napot a 31., helyen zárta, összetettben a 29. helyről várják a folytatást. A Liszi László-Liszi Norbert kettős a 45. lett ma, összesítésben a 38. helyen állnak.

A kamionosoknál Nikolaev győzelemre vitte ma a csőrös Kamazt. Mögötte De Baar és és Honghning végzett. Összetettben az állás: Nikoalev, Karginov és Sotnikov.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
332
 Photos
703
 Followers
403
 Following
Happy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife#rallye #mitsubishilancer #iseumrally #canon #rally #evonine #motorsport #rallycar #lancer #canonphoto #rallying #mitsubishi #iseumrallye #rallysport #evo9 #canon700d #rallylife #mitsubishimotors #mnasz #rallypassion #evolutionsandralliarts #canonhun #rallyfanshu #lancerevo #canongraphy #evogram
Ezt olvastad már?
Despres nyert, Liszi a legjobb magyar

Close