Peterhansel nyert és átvette a vezetést, Szalayék előrébb léptek

A Selyemút Rally negyedik szakaszának történései.

A Selyemút Rally negyedik szakaszát le kellett rövidíteni a szervezőknek, egy megrongálódott híd miatt. Így végül Kostany-Astana között 223 km várt a mezőnyre.
Az autósoknál Peterhansel kihasználta, hogy hátrébb rajtolt és már tisztább nyomon autózhatott. A peugeotos versenyző több mint 6 percet adott a második helyen végző Vasilyevnek. Ma is meg lett a Peugeot-Mini-Peugeot sorminta miután Loeb lett a harmadik. A tegnapi szakaszt megnyerő Despres ma eltalált egy a nagy fűben megbújó betondarabot és a sérült kerék miatt vissza kellett vennie a tempóból. Csak a 10. lett. Az összetettben ezzel Peterhansel az élre állt. Őt Vasilyev és Loeb követi.

A magyarok közül a Szalay Balázs-Bunkoczi László páros elmondta, hogy volt pár kisebb eltévedésük, de mindketten nagyon élvezték a versenyzést. Balu még azt is elmondta, hogy a keményebb földet éréseknél, még érzi a Fehérép Kupán megsérült vállát. Az Opel Dakar Team kettőse a mai napot a 31., helyen zárta, összetettben a 29. helyről várják a folytatást. A Liszi László-Liszi Norbert kettős a 45. lett ma, összesítésben a 38. helyen állnak.

A kamionosoknál Nikolaev győzelemre vitte ma a csőrös Kamazt. Mögötte De Baar és és Honghning végzett. Összetettben az állás: Nikoalev, Karginov és Sotnikov.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Despres nyert, Liszi a legjobb magyar

Close