Peterhansel nyert és átvette a vezetést, Szalayék előrébb léptek

A Selyemút Rally negyedik szakaszának történései.

A Selyemút Rally negyedik szakaszát le kellett rövidíteni a szervezőknek, egy megrongálódott híd miatt. Így végül Kostany-Astana között 223 km várt a mezőnyre.
Az autósoknál Peterhansel kihasználta, hogy hátrébb rajtolt és már tisztább nyomon autózhatott. A peugeotos versenyző több mint 6 percet adott a második helyen végző Vasilyevnek. Ma is meg lett a Peugeot-Mini-Peugeot sorminta miután Loeb lett a harmadik. A tegnapi szakaszt megnyerő Despres ma eltalált egy a nagy fűben megbújó betondarabot és a sérült kerék miatt vissza kellett vennie a tempóból. Csak a 10. lett. Az összetettben ezzel Peterhansel az élre állt. Őt Vasilyev és Loeb követi.

A magyarok közül a Szalay Balázs-Bunkoczi László páros elmondta, hogy volt pár kisebb eltévedésük, de mindketten nagyon élvezték a versenyzést. Balu még azt is elmondta, hogy a keményebb földet éréseknél, még érzi a Fehérép Kupán megsérült vállát. Az Opel Dakar Team kettőse a mai napot a 31., helyen zárta, összetettben a 29. helyről várják a folytatást. A Liszi László-Liszi Norbert kettős a 45. lett ma, összesítésben a 38. helyen állnak.

A kamionosoknál Nikolaev győzelemre vitte ma a csőrös Kamazt. Mögötte De Baar és és Honghning végzett. Összetettben az állás: Nikoalev, Karginov és Sotnikov.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 234 people
rallyfanshu
389
 Photos
735
 Followers
401
 Following
Boldog szülinapot Szabó Zsolt!

#etcc #seatleon #hungaroring #touringcar #seat #canon #autorennen #leon #motorsport #racecar #seatsport #canon700d #zengomotorsport #fiaetcc #autosport #seatfamily #motorsportphotography #instaseat #canoneos #rallyfanshuA Toyota megnevezte a versenyzőit a 2018-as Dakar Rallyra.
Részletek: www.rallyfans.hu

#rallyraid #toyotahilux #motorsport #crosscountryrally #toyota #canon #offroad #hilux #hungarianbaja #4x4 #dakar #toyotagazooracing #canon700d #nasseralattiyah #4x4offroad #toyotanation #canonhun #dakar2018 #hungarianbaja2017 #toyotagram #4x4_offroad_photo #rallyfanshu #canon_photo #4x4lifeÚjabb képek kerültek fel a Facebook oldalunkra a Waldviertel Rallye-ról!

#rallye #subaruimpreza #motorsport #rally #subie #canon #rallysport #subaru #autumn #rallycar #impreza #waldviertelrallye #ralli #subielove #canon700d #ilikerally #subarugram #canonhun #ig_rally #imprezawrx #iloverally #subienation #canonphoto #rallyfanshu #waldviertel #rallyphotography
Ezt olvastad már?
Despres nyert, Liszi a legjobb magyar

Close