Ogier magabiztosan az élen

A Korzika Rally pénteki napjának az összefoglalója. A második és harmadik helyért még nagy a csata.

A verseny egyik legnagyobb kérdése, hogy Meeke aszfalton is el tudja-e kapni Ogiert, már a mai napon eldőlt. A citroenes versenyző jól kezdett, az első közel 50 kilométeres szakasz után mindössze négy másodperc volt a hátránya. A következő közel 30 kilométeres gyorson már többet kapott, de még lőtávolban volt. A harmadik gyors ismét az 50 kilométeres gyors volt, ahol Meeke defektet kapott, amit a pályán ki kellett cserélne. Ezzel a győzelemért folytatott csatából ki is szállt.

Ogier nem bízott semmit a véletlenre hazai versenyén és mind a négy szakaszt megnyerte. Így a szombati napnak 44 másodperces előny birtokában vághat neki. A Hyundaiosok közül Sordo kezdett a jobban, de Neuville a második gyorson megelőzte. Sordo a mai utolsó szakaszon defektet kapott, amit a pályán ki kellett cserélnie. Ezzel a dobogós helyekért folyó küzdelemből ki szállt a spanyol versenyző. Neuville zárta a második helyen a napot, megelőzve Latvalát. A finn versenyzőnek mindössze 1,3 másodperc előnye van Mikkelsen előtt. Hármuk között még nagy csata várható holnap.

A Korzika Rally állása a pénteki nap után:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
708
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
50. Mecsek Rallye 2016

Close