Ogier magabiztosan az élen

A Korzika Rally pénteki napjának az összefoglalója. A második és harmadik helyért még nagy a csata.

A verseny egyik legnagyobb kérdése, hogy Meeke aszfalton is el tudja-e kapni Ogiert, már a mai napon eldőlt. A citroenes versenyző jól kezdett, az első közel 50 kilométeres szakasz után mindössze négy másodperc volt a hátránya. A következő közel 30 kilométeres gyorson már többet kapott, de még lőtávolban volt. A harmadik gyors ismét az 50 kilométeres gyors volt, ahol Meeke defektet kapott, amit a pályán ki kellett cserélne. Ezzel a győzelemért folytatott csatából ki is szállt.

Ogier nem bízott semmit a véletlenre hazai versenyén és mind a négy szakaszt megnyerte. Így a szombati napnak 44 másodperces előny birtokában vághat neki. A Hyundaiosok közül Sordo kezdett a jobban, de Neuville a második gyorson megelőzte. Sordo a mai utolsó szakaszon defektet kapott, amit a pályán ki kellett cserélnie. Ezzel a dobogós helyekért folyó küzdelemből ki szállt a spanyol versenyző. Neuville zárta a második helyen a napot, megelőzve Latvalát. A finn versenyzőnek mindössze 1,3 másodperc előnye van Mikkelsen előtt. Hármuk között még nagy csata várható holnap.

A Korzika Rally állása a pénteki nap után:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
684
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
50. Mecsek Rallye 2016

Close