Ogier magabiztosan az élen

A Korzika Rally pénteki napjának az összefoglalója. A második és harmadik helyért még nagy a csata.

A verseny egyik legnagyobb kérdése, hogy Meeke aszfalton is el tudja-e kapni Ogiert, már a mai napon eldőlt. A citroenes versenyző jól kezdett, az első közel 50 kilométeres szakasz után mindössze négy másodperc volt a hátránya. A következő közel 30 kilométeres gyorson már többet kapott, de még lőtávolban volt. A harmadik gyors ismét az 50 kilométeres gyors volt, ahol Meeke defektet kapott, amit a pályán ki kellett cserélne. Ezzel a győzelemért folytatott csatából ki is szállt.

Ogier nem bízott semmit a véletlenre hazai versenyén és mind a négy szakaszt megnyerte. Így a szombati napnak 44 másodperces előny birtokában vághat neki. A Hyundaiosok közül Sordo kezdett a jobban, de Neuville a második gyorson megelőzte. Sordo a mai utolsó szakaszon defektet kapott, amit a pályán ki kellett cserélnie. Ezzel a dobogós helyekért folyó küzdelemből ki szállt a spanyol versenyző. Neuville zárta a második helyen a napot, megelőzve Latvalát. A finn versenyzőnek mindössze 1,3 másodperc előnye van Mikkelsen előtt. Hármuk között még nagy csata várható holnap.

A Korzika Rally állása a pénteki nap után:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 234 people
rallyfanshu
389
 Photos
735
 Followers
401
 Following
Boldog szülinapot Szabó Zsolt!

#etcc #seatleon #hungaroring #touringcar #seat #canon #autorennen #leon #motorsport #racecar #seatsport #canon700d #zengomotorsport #fiaetcc #autosport #seatfamily #motorsportphotography #instaseat #canoneos #rallyfanshuA Toyota megnevezte a versenyzőit a 2018-as Dakar Rallyra.
Részletek: www.rallyfans.hu

#rallyraid #toyotahilux #motorsport #crosscountryrally #toyota #canon #offroad #hilux #hungarianbaja #4x4 #dakar #toyotagazooracing #canon700d #nasseralattiyah #4x4offroad #toyotanation #canonhun #dakar2018 #hungarianbaja2017 #toyotagram #4x4_offroad_photo #rallyfanshu #canon_photo #4x4lifeÚjabb képek kerültek fel a Facebook oldalunkra a Waldviertel Rallye-ról!

#rallye #subaruimpreza #motorsport #rally #subie #canon #rallysport #subaru #autumn #rallycar #impreza #waldviertelrallye #ralli #subielove #canon700d #ilikerally #subarugram #canonhun #ig_rally #imprezawrx #iloverally #subienation #canonphoto #rallyfanshu #waldviertel #rallyphotography
Ezt olvastad már?
50. Mecsek Rallye 2016

Close