Neuville vezet a Svéd Rallyn

A Svéd Rally pénteki napjának az összefoglalója.

A Svéd Rally pénteki napján Neuville kezdett a legjobban és megnyerte az első két gyorsot. Már a mai első gyorson Henning Solberg és Bertelli is kiállni kényszerült. A szerviz előtt Latvala autózta a legjobb időt, ezzel az összetettben is az élre állt. Tanak a váltóval küzdött, Evans defektet kapott. Breen egy követ talált el. A negyedik gyors után Latvala, Neuville és Meeke volt az első három sorrendje.

A szerviz után ismét Neuville nyerte az első két gyorsot. Latvala ezzel visszavette a vezetést, Tanak feljött a második helyre. Breen és Meeke is megjárta a pálya szélét, míg Hanninen egy fát talált el és megsérült az autó hűtője, emiatt a versenyt fel kellett adniuk. A mai utolsó előtti gyorsot Latvala saját elmondása szerint túlerőltette, 18 másodpercet kapott a szakaszt megnyerő Neuvilletól. Ezzel az összetettben is lemaradt a finn versenyző a belga mögött. Tanak visszacsúszott az ötödik helyre, Meeke és Ogier is megelőzte. Az utolsó szakasz előtt Ostberg kiállt. Tanak ért végig a leggyorsabban a pályán, ezzel visszaszerezte összetettben a harmadik helyet.

Svéd Rally állása a pénteki nap után:
Neuville
Latvala +28.1
Tanak +49.7
Meeke +51.8
Ogier +55.7
Paddon +1:17.8
Sordo +1:40.3
Breen +1:54.3

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 234 people
rallyfanshu
389
 Photos
735
 Followers
401
 Following
Boldog szülinapot Szabó Zsolt!

#etcc #seatleon #hungaroring #touringcar #seat #canon #autorennen #leon #motorsport #racecar #seatsport #canon700d #zengomotorsport #fiaetcc #autosport #seatfamily #motorsportphotography #instaseat #canoneos #rallyfanshuA Toyota megnevezte a versenyzőit a 2018-as Dakar Rallyra.
Részletek: www.rallyfans.hu

#rallyraid #toyotahilux #motorsport #crosscountryrally #toyota #canon #offroad #hilux #hungarianbaja #4x4 #dakar #toyotagazooracing #canon700d #nasseralattiyah #4x4offroad #toyotanation #canonhun #dakar2018 #hungarianbaja2017 #toyotagram #4x4_offroad_photo #rallyfanshu #canon_photo #4x4lifeÚjabb képek kerültek fel a Facebook oldalunkra a Waldviertel Rallye-ról!

#rallye #subaruimpreza #motorsport #rally #subie #canon #rallysport #subaru #autumn #rallycar #impreza #waldviertelrallye #ralli #subielove #canon700d #ilikerally #subarugram #canonhun #ig_rally #imprezawrx #iloverally #subienation #canonphoto #rallyfanshu #waldviertel #rallyphotography
Ezt olvastad már?
Latvala nyitott az élen Svédországban

Close