Neuville vezet a Svéd Rallyn

A Svéd Rally pénteki napjának az összefoglalója.

A Svéd Rally pénteki napján Neuville kezdett a legjobban és megnyerte az első két gyorsot. Már a mai első gyorson Henning Solberg és Bertelli is kiállni kényszerült. A szerviz előtt Latvala autózta a legjobb időt, ezzel az összetettben is az élre állt. Tanak a váltóval küzdött, Evans defektet kapott. Breen egy követ talált el. A negyedik gyors után Latvala, Neuville és Meeke volt az első három sorrendje.

A szerviz után ismét Neuville nyerte az első két gyorsot. Latvala ezzel visszavette a vezetést, Tanak feljött a második helyre. Breen és Meeke is megjárta a pálya szélét, míg Hanninen egy fát talált el és megsérült az autó hűtője, emiatt a versenyt fel kellett adniuk. A mai utolsó előtti gyorsot Latvala saját elmondása szerint túlerőltette, 18 másodpercet kapott a szakaszt megnyerő Neuvilletól. Ezzel az összetettben is lemaradt a finn versenyző a belga mögött. Tanak visszacsúszott az ötödik helyre, Meeke és Ogier is megelőzte. Az utolsó szakasz előtt Ostberg kiállt. Tanak ért végig a leggyorsabban a pályán, ezzel visszaszerezte összetettben a harmadik helyet.

Svéd Rally állása a pénteki nap után:
Neuville
Latvala +28.1
Tanak +49.7
Meeke +51.8
Ogier +55.7
Paddon +1:17.8
Sordo +1:40.3
Breen +1:54.3

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
333
 Photos
704
 Followers
403
 Following
Ayent-Anzère Hillclimb 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#hillclimb #vwgolf #canon #bergrennen #vw #motorsport #hillclimbcar #vwmotorsport #canon70d #coursedecote #vwnation #autosport #hillclimbpassion #canonphoto #volkswagen #subida #vwfamily #canonfamily #hillclimbfans #racecar #volkswagengolf #rallyfanshu #bergcup #hillclimbracingHappy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife
Ezt olvastad már?
Latvala nyitott az élen Svédországban

Close