Neuville vezet a Svéd Rallyn

A Svéd Rally pénteki napjának az összefoglalója.

A Svéd Rally pénteki napján Neuville kezdett a legjobban és megnyerte az első két gyorsot. Már a mai első gyorson Henning Solberg és Bertelli is kiállni kényszerült. A szerviz előtt Latvala autózta a legjobb időt, ezzel az összetettben is az élre állt. Tanak a váltóval küzdött, Evans defektet kapott. Breen egy követ talált el. A negyedik gyors után Latvala, Neuville és Meeke volt az első három sorrendje.

A szerviz után ismét Neuville nyerte az első két gyorsot. Latvala ezzel visszavette a vezetést, Tanak feljött a második helyre. Breen és Meeke is megjárta a pálya szélét, míg Hanninen egy fát talált el és megsérült az autó hűtője, emiatt a versenyt fel kellett adniuk. A mai utolsó előtti gyorsot Latvala saját elmondása szerint túlerőltette, 18 másodpercet kapott a szakaszt megnyerő Neuvilletól. Ezzel az összetettben is lemaradt a finn versenyző a belga mögött. Tanak visszacsúszott az ötödik helyre, Meeke és Ogier is megelőzte. Az utolsó szakasz előtt Ostberg kiállt. Tanak ért végig a leggyorsabban a pályán, ezzel visszaszerezte összetettben a harmadik helyet.

Svéd Rally állása a pénteki nap után:
Neuville
Latvala +28.1
Tanak +49.7
Meeke +51.8
Ogier +55.7
Paddon +1:17.8
Sordo +1:40.3
Breen +1:54.3

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Latvala nyitott az élen Svédországban

Close