Mikkelsen Hyundai i20 WRC-vel indul Portugáliában?

Érdekes hír látott napvilágot Mikkelsen jövőjével kapcsolatban.

A VW tavalyi pilótái közül Andreas Mikkelsen az egyetlen, akinek nem jutott hely idei fejlesztésű WRC-ben. A norvég sokáig dolgozott azon, hogy a VW 2017-re szánt autójával indulhasson, de ez végül nem jött össze. Ezek után Mikkelsen a Skoda gyári csapatának tagjaként megnyerte a Monte-Carlo Rallyt valamint a Korzika Rallyt és vezeti a WRC2-öt.

Ma az Autosport azonban érdekes fejleményről számolt be: Andreas Mikkelsen pénteken tesztelni fogja az idei Hyundai i20 Coupe WRC-t. Ám lehet, hogy nem csak egy teszt lesz a történetből, hanem a Portugál Rallyn már a Hyundai Motorsport színeiben indul.

„Remélem, hogy hamarosan eldől a jövő. Mindenkivel tárgyalunk, de nem csak az idei vagy a jövő évi terveket illetően, hanem hosszú távú célokról. Most a helyzet sokkal jobbnak tűnik, mint amilyen a Svéd Rally alatti tárgyalásokkor volt.” – mondta Mikkelsen az Autosport-nak.

Mikkelsen nem csak a Hyundai-al, hanem a Citroennel és a Toyotaval is tárgyalt. Utóbbiaknál állítólag még lett is volna esélye, Juho Hanninen helyére érkezett volna, aki nem kezdte túl fényesen a szezont.

A hyundaios szerződés azért is érdekes, mert Thierry Neuville, Dani Sordo és Hayden Paddon szerződése is 2018 végéig érvényes. Amennyiben egy negyedik autót is indítanak az csak az elkötelezettségüket mutatná a WRC iránt.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
684
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Kiss Pál Tamás nyerte a Húsvéti Rallycross Parádét

Close