Mikkelsen Hyundai i20 WRC-vel indul Portugáliában?

Érdekes hír látott napvilágot Mikkelsen jövőjével kapcsolatban.

A VW tavalyi pilótái közül Andreas Mikkelsen az egyetlen, akinek nem jutott hely idei fejlesztésű WRC-ben. A norvég sokáig dolgozott azon, hogy a VW 2017-re szánt autójával indulhasson, de ez végül nem jött össze. Ezek után Mikkelsen a Skoda gyári csapatának tagjaként megnyerte a Monte-Carlo Rallyt valamint a Korzika Rallyt és vezeti a WRC2-öt.

Ma az Autosport azonban érdekes fejleményről számolt be: Andreas Mikkelsen pénteken tesztelni fogja az idei Hyundai i20 Coupe WRC-t. Ám lehet, hogy nem csak egy teszt lesz a történetből, hanem a Portugál Rallyn már a Hyundai Motorsport színeiben indul.

„Remélem, hogy hamarosan eldől a jövő. Mindenkivel tárgyalunk, de nem csak az idei vagy a jövő évi terveket illetően, hanem hosszú távú célokról. Most a helyzet sokkal jobbnak tűnik, mint amilyen a Svéd Rally alatti tárgyalásokkor volt.” – mondta Mikkelsen az Autosport-nak.

Mikkelsen nem csak a Hyundai-al, hanem a Citroennel és a Toyotaval is tárgyalt. Utóbbiaknál állítólag még lett is volna esélye, Juho Hanninen helyére érkezett volna, aki nem kezdte túl fényesen a szezont.

A hyundaios szerződés azért is érdekes, mert Thierry Neuville, Dani Sordo és Hayden Paddon szerződése is 2018 végéig érvényes. Amennyiben egy negyedik autót is indítanak az csak az elkötelezettségüket mutatná a WRC iránt.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
Kiss Pál Tamás nyerte a Húsvéti Rallycross Parádét

Close