Meeke vezet a Portugál Rallyn

A Citroen, a VW és a Hyundai is egy-egy autóval képviselteti magát az első háromban. A cikkben Paddon bukásáról is van videó.
Meeke kihasználta a kedvező rajtpocizó nyújtotta előnyöket és az első körben a három szakaszból kettőt megnyerve kapásból az élre állt. A szerviz előtt már több mint 10 mp volt az előnye Ogierrel szemben. Sordo volt a harmadik. Abbring már az elején kiállni kényszerült technikai hiba miatt, míg Lefebvret egy defekt hátráltatta.
A második kör első szakaszán előbb Paddon esett le az útról, majd nem sokkal később ugyanabban a kanyarban Tanak is leesett. Mindkét páros jól van. Paddon Hyundai i20 WRC-je kigyulladt az esést követően és kiégett. A szakaszt félbeszakították és Prokop után mindenki megállapított időt kapott. A Hyundairól képet ITT és ITT találsz. Paddon borulása videón:

Sordo ezen a szakaszon feljött a második helyre, míg Neuville a kormányszervóval küzdő Latvalát előzte meg és jött fel az ötödik helyre. Két szakasszal később mindegyik hyundaios versenyző defektet kapott, Sordo ezzel vissza is csúszott a harmadik helyre. Ezen a gyorson kiállni kényszerült Henning Solberg baleset miatt.
Meeke végül több mint fél perc előnnyel zárta a napot Ogier előtt, Sordo tartja a harmadik helyét.

A WRC2-ben Tidemand áll az élen megelőzve Fuchst és Evanst. Suninen már a mai első szakaszon kiállni kényszerült technikai hiba miatt, Kopecky defekt miatt vesztett időt. A Portugál Rallyn szállt be a WRC2 küzdelmeibe a Turán Frigyes-Zsiros Gábor kettős a Ford Fiesta R5-tel. A páros egyenletes teljesítményt nyújtva a 14. helyen állt a kategóriában 7 szakasz után.

A Portugál Rally állása a pénteki versenynap után:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
330
 Photos
698
 Followers
403
 Following
#rallye #mitsubishilancer #iseumrally #canon #rally #evonine #motorsport #rallycar #lancer #canonphoto #rallying #mitsubishi #iseumrallye #rallysport #evo9 #canon700d #rallylife #mitsubishimotors #mnasz #rallypassion #evolutionsandralliarts #canonhun #rallyfanshu #lancerevo #canongraphy #evogramKia Lotos Race Slovakiaring 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#kialotosrace #slovakiaring #motorsport #canon #kiapicanto #orechovapoton #kia #autosport #canon700d #picanto #autorennen #canonphoto #kiamotors #carracing #rallyfanshu #kiamotorsports #canonhun #kialove #oxxoracingETRC Slovakiaring 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#etrc #truckrace #slovakiaring #mercedestruck #motorsport #camion #canon700d #fiaetrc #truckracing #mantruck #kamion #orechovapoton #kissnorbi #canon #motorsportphotography #trucksport #canonfamily #truck #rallyfanshu #canongram #trucks #canonsports #trucknation #instatruck #trucksofinstagram
Ezt olvastad már?
Kajto a világbajnokságon

Close