Meeke vezet a Portugál Rallyn

A Citroen, a VW és a Hyundai is egy-egy autóval képviselteti magát az első háromban. A cikkben Paddon bukásáról is van videó.
Meeke kihasználta a kedvező rajtpocizó nyújtotta előnyöket és az első körben a három szakaszból kettőt megnyerve kapásból az élre állt. A szerviz előtt már több mint 10 mp volt az előnye Ogierrel szemben. Sordo volt a harmadik. Abbring már az elején kiállni kényszerült technikai hiba miatt, míg Lefebvret egy defekt hátráltatta.
A második kör első szakaszán előbb Paddon esett le az útról, majd nem sokkal később ugyanabban a kanyarban Tanak is leesett. Mindkét páros jól van. Paddon Hyundai i20 WRC-je kigyulladt az esést követően és kiégett. A szakaszt félbeszakították és Prokop után mindenki megállapított időt kapott. A Hyundairól képet ITT és ITT találsz. Paddon borulása videón:

Sordo ezen a szakaszon feljött a második helyre, míg Neuville a kormányszervóval küzdő Latvalát előzte meg és jött fel az ötödik helyre. Két szakasszal később mindegyik hyundaios versenyző defektet kapott, Sordo ezzel vissza is csúszott a harmadik helyre. Ezen a gyorson kiállni kényszerült Henning Solberg baleset miatt.
Meeke végül több mint fél perc előnnyel zárta a napot Ogier előtt, Sordo tartja a harmadik helyét.

A WRC2-ben Tidemand áll az élen megelőzve Fuchst és Evanst. Suninen már a mai első szakaszon kiállni kényszerült technikai hiba miatt, Kopecky defekt miatt vesztett időt. A Portugál Rallyn szállt be a WRC2 küzdelmeibe a Turán Frigyes-Zsiros Gábor kettős a Ford Fiesta R5-tel. A páros egyenletes teljesítményt nyújtva a 14. helyen állt a kategóriában 7 szakasz után.

A Portugál Rally állása a pénteki versenynap után:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Kajto a világbajnokságon

Close