Meeke vezet a Portugál Rallyn

A Citroen, a VW és a Hyundai is egy-egy autóval képviselteti magát az első háromban. A cikkben Paddon bukásáról is van videó.
Meeke kihasználta a kedvező rajtpocizó nyújtotta előnyöket és az első körben a három szakaszból kettőt megnyerve kapásból az élre állt. A szerviz előtt már több mint 10 mp volt az előnye Ogierrel szemben. Sordo volt a harmadik. Abbring már az elején kiállni kényszerült technikai hiba miatt, míg Lefebvret egy defekt hátráltatta.
A második kör első szakaszán előbb Paddon esett le az útról, majd nem sokkal később ugyanabban a kanyarban Tanak is leesett. Mindkét páros jól van. Paddon Hyundai i20 WRC-je kigyulladt az esést követően és kiégett. A szakaszt félbeszakították és Prokop után mindenki megállapított időt kapott. A Hyundairól képet ITT és ITT találsz. Paddon borulása videón:

Sordo ezen a szakaszon feljött a második helyre, míg Neuville a kormányszervóval küzdő Latvalát előzte meg és jött fel az ötödik helyre. Két szakasszal később mindegyik hyundaios versenyző defektet kapott, Sordo ezzel vissza is csúszott a harmadik helyre. Ezen a gyorson kiállni kényszerült Henning Solberg baleset miatt.
Meeke végül több mint fél perc előnnyel zárta a napot Ogier előtt, Sordo tartja a harmadik helyét.

A WRC2-ben Tidemand áll az élen megelőzve Fuchst és Evanst. Suninen már a mai első szakaszon kiállni kényszerült technikai hiba miatt, Kopecky defekt miatt vesztett időt. A Portugál Rallyn szállt be a WRC2 küzdelmeibe a Turán Frigyes-Zsiros Gábor kettős a Ford Fiesta R5-tel. A páros egyenletes teljesítményt nyújtva a 14. helyen állt a kategóriában 7 szakasz után.

A Portugál Rally állása a pénteki versenynap után:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 230 people
rallyfanshu
372
 Photos
712
 Followers
398
 Following
Maricsek Miklós-Bán Viktor
2017 ORC bajnok

#rallye #mitsubishilancer #motorsport #rally #evogram #canon #rallying #mnasz #rallysport #lancer #canonhun #rallycar #mitsubishimotors #abaliget #iloverally #evolutionsandralliarts #canonphoto #ilikerally #mitsubishifamily #rallyfanshu #evo9 #ralliartHétvégén idén utoljára Bakonyszentlászló Szlalom
Előzetes: www.rallyfans.hu

#slalom #lada #motorsport #autoslalom #vaz #canon #autosport #ladaracing #motorsportphotography #canon700d📷 #szlalom #bakonyszentlászló #canonhun #powerslide #ladasport #canononly #rallyfanshu #autovaz #canoneosHétvégén újra rallycross a Slovakiaringen
Előzetes:www.rallyfans.hu

#rallycross #slovakiaring #motorsport #rallycrossrx #hondacivic #canon #rallycrosscar #civic #autosport #racecar #thepowerofdreams #canon700d #mnasz #motorsportphotography #canonhun #motorsports #rallyfanshu #honda #hondanation
Ezt olvastad már?
Kajto a világbajnokságon

Close