Hat magyar páros Nagyszebenen

csucsu  Keleti szomszédainknál folytatódik az idei rally Európa-bajnokság, ahol ismét népes magyar különítménynek szurkolhatunk.

A Puskádi János-Godor Barna páros a veszprémi murván készült következő ERC versenyére. A verseny számukra ismeretlen lesz, de az autójuk, a Skoda Fabia S2000 tavaly már indult a Sibiu Rallyn. Akkor Szabó Gergő terelte az autót. Gergő idén is indul, mivel a verseny beleszámít a román bajnokságba, de most a jól megszokott Mitsubishi Lancer Evo X-el áll a rajtvonalhoz. A Veszprém Rallyt megnyerő Botka Dávid-Mihalik Péter kettős is egy R4-es Lancerrel indulnak, de ők az EVO IX-el. Szintén EVO IX-el indul a Budavári Zoltán-Németh Gergely duó Nagyszebenen.

Puskádi János-Godor Barna Skoda Fabia S2000
Puskádiék Veszprémben melegítettek a román ERC futamra

A kétkerekes kupát az első félidő után vezető Bessenyey Zoltán-Nyirfás „Yulianna” is ott lesz a Honda Civic R3-assal a bajnokság második félidejének első versenyén. A 2WD kupa második helyén álló Lukács „Csucsu” Kornél-Mesterházi Márk kettős is ott lesz a jól bevált Citroen C2 R2 Maxal. A Tatai Aréna Se versenyzői számára ez egy mozgalmas időszak, mivel három hét alatt három versenyen indulnak három különböző autóval. A murvás Veszprém Rallyval kezdtek az R4-es Lancerral, majd az RTE nyergesújfalui versenyén aszfalton mérkőznek meg egy Honda Civic R3-al, majd zárásként utaznak Romániába, ahol ismét murván versenyeznek a C2-vel.

Az élmenők közül ott lesz a bajnokságot vezető Jan Kopecky a Skoda Motorsport színeiben. A második helyén álló Craig Breen kihagyja ezt a versenyt. Üldözői viszont ott lesznek: Bryan Bouffier és a román bajnokságban is érdekelt Framcois Delecour is egy-egy Peugeot 207 S2000-essel.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
706
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
20. Veszprém Rallye-WDavid képei
Close