Három finn az élen a Finn Rallyn-videóval

A Finn Rally eseményekben gazdag pénteki napjának az összefoglalója.

12 gyorsasági szakasz várt ma a WRC mezőnyére. A mai elsőt Suninen nyerte meg. Ezután már Latvala volt a leggyorsabb a Toyota Yaris WRC-vel. Ogier számára már ekkor elkezdődtek a problémák, mivel a célban motorhibára gyanakodott. A következőn egy nagy ugratás után a fák között állt meg a címvédő Ford Fiesta WRC-je. A jobb hátsó kerék kitört, így a francia nem is tudta folytatni, cél a Rally2. Csapattársa, Tanak az első kanyarban szélesen fordult és megsérült a kardántengely, majd egy defektet is kapott. Ezzel másfél percet vesztett és a pontszerző helyeken kívülre csúszott vissza. Ezen a szakaszon állt ki baleset miatt Paddon is. A szakaszt Lappi nyerte, ekkor már második volt összetettben Latvala mögött. A fiatal finn a következő három szakaszt is behúzta, így mindössze 1,6 másodperc volt a hátránya a délelőtti kör után.

A szerviz után Suninen nyerte a szakaszt, abszolútban ezzel feljött a harmadik helyre. Majd következett egy újabb Lappi győzelem. Hänninen későn fékezett és elvétett egy visszafordított. A következő gyorson  pedig egy követ talált el, de ennek ellenére feljött a negyedik helyre. Közben Lappi újabb részsikere után az abszolútban is az élre állt. Ekkor négy finn állt az első négy helyen, köztük a különbség 25 másodperc volt. Lappi a következő kettő gyorsot is megnyerte, így 4,4 mp előnnyel az élen zárta a napot. A mai utolsó részsikernek Neuville örülhetett.

A Finn Rally állása a pénteki nap után:
1. Lappi
2. Latvala +4.4
3. Suninen +19
4. Breen +33
5: Hanninen +39.1
6: Ostberg +45
7. Evans +45.1
8. Neuville +58
9. Meeke +1:07
10. Tanak+1:50

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
Ayent-Anzére Hegyiverseny 2017 képek

Close