Ex-WTCC versenyző a WRC-n

Nem Loeb, hanem egy másik versenyző indul majd a rally világbajnokságon szeptemberben.

Kína 1999 után idén szeptemberben tér vissza a rally világbajnokság (WRC) körforgásába. A szeptemberi verseny a szezon harmadik teljesen aszfaltos versenye lesz a francia és német forduló után. A 2011-es kínai túraautó-bajnok Ma Qing Hua is indulni fog a kínai rallyn.

Ma Qing Hua tesztelt a Formula-1-ben a HRT-nél és Caterhamnál is, de versenyzői ülés nem kapott. 2014-ben elfogadta a Citroen hívását a WTCC-be. Egy évvel később a negyedik helyen fejezte be a bajnokságot. Az idei évre a Citroen kettőre csökkentette a gyári autói számát, így a kínai versenyzőnek mennie kellett. WTCC-s pályafutása alatt két győzelmet és kilenc dobogót szerzett a 34 verseny alatt. Idén két Formula-E versenyen indult Párizsban és Berlinben a Team Aguri színeiben.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
684
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
DTM sztorik: Ellen Lohr, a futamgyőztes nő

Close