Ex-WTCC versenyző a WRC-n

Nem Loeb, hanem egy másik versenyző indul majd a rally világbajnokságon szeptemberben.

Kína 1999 után idén szeptemberben tér vissza a rally világbajnokság (WRC) körforgásába. A szeptemberi verseny a szezon harmadik teljesen aszfaltos versenye lesz a francia és német forduló után. A 2011-es kínai túraautó-bajnok Ma Qing Hua is indulni fog a kínai rallyn.

Ma Qing Hua tesztelt a Formula-1-ben a HRT-nél és Caterhamnál is, de versenyzői ülés nem kapott. 2014-ben elfogadta a Citroen hívását a WTCC-be. Egy évvel később a negyedik helyen fejezte be a bajnokságot. Az idei évre a Citroen kettőre csökkentette a gyári autói számát, így a kínai versenyzőnek mennie kellett. WTCC-s pályafutása alatt két győzelmet és kilenc dobogót szerzett a 34 verseny alatt. Idén két Formula-E versenyen indult Párizsban és Berlinben a Team Aguri színeiben.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
708
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
DTM sztorik: Ellen Lohr, a futamgyőztes nő

Close