Ekström retro festésű autóval a Norisringen

Az Audi a hazai versenyére egy egyedi dizájnt készített a kétszeres bajnok RS5-ösére.
Június utolsó hétvégéjén rendezik a DTM norisringi versenyét, ami az Audi számára hazai verseny. Mattias Ekström a szokásos Red Bull színeket erre a hétvégére lecseréli a fehér, piros, fekete és szürke színek kombinációjára, amit az Audi Sport a 80-as és 90-es években tett híressé. A festéssel Hans Stuck 25 évvel ezelőtti a nürembergi utcai pályán az Audi V8 Quattroval aratót győzelmére emlékeznek.

“A 90-es években ültem a TV előtt és néztem a DTM-et. Stuck és Walter Rohrl voltak a hőseim”-mondta Ekström. “Nézni az RS5 DTM-emet és a mellette álló ugyanolyan festésű V8 Quattrot, ez egy nagyon különleges érzés számomra. A Norisring az Audi hazai versenye és 15 éve próbálok itt nyerni. Egyszer már sikerült, de akkor nem tarthattam meg. Ez az a verseny, amit minden áron meg akarok nyerni. Természetesen jó lenne ha most jönne össze ezzel a különleges retro festéssel.”

Az Audi sok korábbi versenyzőjét is meghívta a Norisringre és Stuck pár bemutató kört is meg fog tenni az 1990-es autójával.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
684
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
WSR Hungaroring 2015 képek

Close