Ekström retro festésű autóval a Norisringen

Az Audi a hazai versenyére egy egyedi dizájnt készített a kétszeres bajnok RS5-ösére.
Június utolsó hétvégéjén rendezik a DTM norisringi versenyét, ami az Audi számára hazai verseny. Mattias Ekström a szokásos Red Bull színeket erre a hétvégére lecseréli a fehér, piros, fekete és szürke színek kombinációjára, amit az Audi Sport a 80-as és 90-es években tett híressé. A festéssel Hans Stuck 25 évvel ezelőtti a nürembergi utcai pályán az Audi V8 Quattroval aratót győzelmére emlékeznek.

“A 90-es években ültem a TV előtt és néztem a DTM-et. Stuck és Walter Rohrl voltak a hőseim”-mondta Ekström. “Nézni az RS5 DTM-emet és a mellette álló ugyanolyan festésű V8 Quattrot, ez egy nagyon különleges érzés számomra. A Norisring az Audi hazai versenye és 15 éve próbálok itt nyerni. Egyszer már sikerült, de akkor nem tarthattam meg. Ez az a verseny, amit minden áron meg akarok nyerni. Természetesen jó lenne ha most jönne össze ezzel a különleges retro festéssel.”

Az Audi sok korábbi versenyzőjét is meghívta a Norisringre és Stuck pár bemutató kört is meg fog tenni az 1990-es autójával.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
708
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
WSR Hungaroring 2015 képek

Close