Despres harmadszorra nyert, Lisziék gondban

A Selyemút Rally hetedik szakaszának történései, ahol a kamionosoknál új éllovas lett.

A pihenő nap után a Selyemút Rally mezőnyére az Almati és Bortala közötti szakasz várt, a szelektív egy 76,88 kilométeres rövid sprintszakasz volt. Ma a versenyzőknek a nagy (2000-2600 méteres) magassággal is meg kellett küzdeniük. A mezőny ma már átért Kínába.
Az autósoknál Despres idei harmadik szakaszgyőzelmét szerezte a Peugeot 2008 DKR-rel, ezzel tovább növelte az előnyét. Mögötte csapattársa Loeb végzett, ezzel a Peugeot első kettős győzelmét szerezte a versenyen. A harmadik helyre Vaszilyev érkezett a Minivel. Az összetettben is ez az első három sorrendje, még negyed órán belül van a top 3.

Az idehaza is sokat versenyző cseh Zapletal jól ment ma is, 12. lett és az összetettben is ezt a pozíciót foglalja el Hummerrel. A Szalay Balázs-Bunkoczi László kettős a 32. helyen ért célba ma, a tabellán a 23. helyen állnak. A másik magyar párosnak, a Liszi László-Liszi Norbert duónak vélhetően komoly gondjaik vannak, mivel még az első ellenőrzőpontot (20. km) sem érték el a Mitsubishivel.
A kamionosoknál eddig élen álló Nikolaev ma eltalált egy sziklát a Kamazzal és több mint egy órát vesztett. Ezzel az összetettben a 7. helyre csúszott vissza. Van Den Brink második részsikerének örülhetett a Renaulttal és ezzel az összetettben is az élre állt. A mai szelektíven Shibalov lett a második őt, Viazovich követte. Az összetettben is Shibalov a második, őt Sotnikov követi. Az első három itt is 15 percen belül van.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
343
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Metabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotos
Ezt olvastad már?
Amerikai szakasz győzelem a Selyemút Rallyn

Close