Despres harmadszorra nyert, Lisziék gondban

A Selyemút Rally hetedik szakaszának történései, ahol a kamionosoknál új éllovas lett.

A pihenő nap után a Selyemút Rally mezőnyére az Almati és Bortala közötti szakasz várt, a szelektív egy 76,88 kilométeres rövid sprintszakasz volt. Ma a versenyzőknek a nagy (2000-2600 méteres) magassággal is meg kellett küzdeniük. A mezőny ma már átért Kínába.
Az autósoknál Despres idei harmadik szakaszgyőzelmét szerezte a Peugeot 2008 DKR-rel, ezzel tovább növelte az előnyét. Mögötte csapattársa Loeb végzett, ezzel a Peugeot első kettős győzelmét szerezte a versenyen. A harmadik helyre Vaszilyev érkezett a Minivel. Az összetettben is ez az első három sorrendje, még negyed órán belül van a top 3.

Az idehaza is sokat versenyző cseh Zapletal jól ment ma is, 12. lett és az összetettben is ezt a pozíciót foglalja el Hummerrel. A Szalay Balázs-Bunkoczi László kettős a 32. helyen ért célba ma, a tabellán a 23. helyen állnak. A másik magyar párosnak, a Liszi László-Liszi Norbert duónak vélhetően komoly gondjaik vannak, mivel még az első ellenőrzőpontot (20. km) sem érték el a Mitsubishivel.
A kamionosoknál eddig élen álló Nikolaev ma eltalált egy sziklát a Kamazzal és több mint egy órát vesztett. Ezzel az összetettben a 7. helyre csúszott vissza. Van Den Brink második részsikerének örülhetett a Renaulttal és ezzel az összetettben is az élre állt. A mai szelektíven Shibalov lett a második őt, Viazovich követte. Az összetettben is Shibalov a második, őt Sotnikov követi. Az első három itt is 15 percen belül van.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Amerikai szakasz győzelem a Selyemút Rallyn

Close