Amerikai szakasz győzelem a Selyemút Rallyn

A Moszkvától Pekingig tartó viadal hatodik napjának a történései.

A 2016-os Selyemút Rallyn a még versenyben lévő egységeknek a pihenő nap előtt Balkhashból kellett eljutniuk Almatiba. A 855,88 kilométeres távolból 111 km volt a szelektív.
Az autósoknál megtört a Peugeot uralom. Ma A buggyval induló amerikai Damen Jefferies volt a leggyorsabb. Tegnapi borulása után ma csak 12.-ként rajtolt Peterhansel, a napot másodikként zárta. Mögötte csapattársa, Loeb végzett. A tegnapi szakaszt megnyerő Despres ma csak 15. lett, de összesítésben még így is vezet 8 perccel Loeb előtt, Vasilyev lemaradása már majdnem 10 perc.

Az Opel Dakar Team párosa, a Szalay Balázs-Bunkoczi László kettős ma a 29. helyen végzett, ezzel újabb két helyet léptek előre az összetettben és a 24. helyen állnak. A Liszi László-Liszi Norbert apa-fia duó ma a 44. pocizóban zárta a napot,  összetettben a 49.helyen állnak.
A kamionosoknál Mardeev nyert a Kamazzal, Shibalov és Sotnikov előtt. Összesítésben továbbra is Nikolaev vezet Van Den Brink és Shibalov előtt.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
684
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Peterhansel borult, Szalayék tovább gyorsultak

Close