Amerikai szakasz győzelem a Selyemút Rallyn

A Moszkvától Pekingig tartó viadal hatodik napjának a történései.

A 2016-os Selyemút Rallyn a még versenyben lévő egységeknek a pihenő nap előtt Balkhashból kellett eljutniuk Almatiba. A 855,88 kilométeres távolból 111 km volt a szelektív.
Az autósoknál megtört a Peugeot uralom. Ma A buggyval induló amerikai Damen Jefferies volt a leggyorsabb. Tegnapi borulása után ma csak 12.-ként rajtolt Peterhansel, a napot másodikként zárta. Mögötte csapattársa, Loeb végzett. A tegnapi szakaszt megnyerő Despres ma csak 15. lett, de összesítésben még így is vezet 8 perccel Loeb előtt, Vasilyev lemaradása már majdnem 10 perc.

Az Opel Dakar Team párosa, a Szalay Balázs-Bunkoczi László kettős ma a 29. helyen végzett, ezzel újabb két helyet léptek előre az összetettben és a 24. helyen állnak. A Liszi László-Liszi Norbert apa-fia duó ma a 44. pocizóban zárta a napot,  összetettben a 49.helyen állnak.
A kamionosoknál Mardeev nyert a Kamazzal, Shibalov és Sotnikov előtt. Összesítésben továbbra is Nikolaev vezet Van Den Brink és Shibalov előtt.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
Peterhansel borult, Szalayék tovább gyorsultak

Close