Skip to content
Főoldal / Rallycross / Toomas Heikkinen és Timmy Hansen nyert Ausztriában

Toomas Heikkinen és Timmy Hansen nyert Ausztriában

Fotó: TitansRX

A TitansRX fugaluai hétvégéjének az összefoglalója.

Negyedik versenyhétvégéje rendezték az idén életre hívott TitansRX-nek. A mezőny az ausztriai Fugaluban mérte össze tudását.

Szombaton Toomas Heikkinen örülhetett a győzelemnek, miután Kevin Hansen nem tudta megelőzni a döntőben. A dobogó harmadik fokára a WRC-ből ismert Hayden Paddon állhatott. Toomas Heikkinnennek ez volt a harmadik győzelme a TitansRX-ben.

A TitansRX egyetlen magyar indulója, Lukács „Csucsu” Kornél számára jól indult az ausztriai hétvége, a kvalifikációk utána a hatodik helyen állt. Az elődöntő már nem sikerült ilyen jól. Az első körben összeütközött Reini Samplal és mindketten kiestek.

Vasárnap Timmy Hansen diadalmaskodott miután előtte a saját elődöntőjében is a legjobb volt. Toomas Heikkinen ezúttal a második lett, megelőzve Kevin Hansent. A bajnokságban is ők állnak a legjobban, Kevin Hansen vezet, Toomas Heikkinen hátránya öt pont, míg Timmy Hansen további hat ponttal van lemaradva.

Lukács „Csucsu” Kornél a Q2 után még a hatodik helyen állt, de a Q3-at nem tudta befejezni, így nem jutott tovább. A bajnokságban a nyolcadik helyen áll.

Folytatás október 5-6. között Nyirádon.