Skip to content
Főoldal / Külföldi Rally / Magyar sikerek Horvátországban és Erdélyben

Magyar sikerek Horvátországban és Erdélyben

Fotó: facebook.com/DELTA-SNOW-SHOW

Az 1. Delta Snow Show Čazma és a 13. Winter Rally Covasna összefoglalója.

Első alkalommal rendezték meg Horvátországban a Delta Snow Show Čazmat – a nevével ellentétben azonban nem volt hó a pályákon. Ez azonban nem tántorította el a magyar versenyzőket.

A versenyt a Kovács Antal-Istovics Gergő kettős nyerte, a Bacsa Tamás-Hanyik Gergő és a Maricsek Miklós-Paizs Róbert párosok előtt. Bacsáék a szombati egyetlen gyorson még a leggyorsabbak voltak, de a mai elsőn három hengerezett az autó és az átbeszélő is szétesett. Így ott 20 mp hátrányt szedtek össze.

Még két kiás egység, a Vogel Adrienn-Notheisz Ivett és a Jobbágy Ákos-Kása Balázs duók voltak érdekeltek a horvát versenyen. Az abszolút 24-25. helyen végeztek, míg az 1-es kategóriában a 2-3. hely lett az övék.
Az 1. Delta Snow Show Čazma végeredménye IDE kattintva megtekinthető.

Erdélyben a 13. Winter Rally Covasnan volt hó. A legjobb magyar páros a Lencse Zoltán-Dr. Kovács Annamária kettős lett, ők az ötödik helyen végeztek. Őket Fischer Dániel és Buna Zoltán, valamint Csík Zoltán és Csík Zsuzsanna követte. Utóbbiak a 11-es kategóriában a másodikak lettek.

A 12-es kategóriában – itt indult a legtöbb magyar páros – a dobogón csak magyarok végeztek! Első helyen Tajmel Tibor-Horváth Lajos finiselt egy BMW M3 E36-tal. Második lett a Fábián Donát-Bencsik István egy Lada 2107-tel. A dobogó harmadik fokán Kiss „Vadmagyar” Balázs-Begyó kettős végzett egy Lada VFTS-el.

A 7-es kategória harmadik helyét Bereczki Norbert szerezte meg Géczy Tamás navigálásával. Az SSV kategóriában a 2-3. helyen magarok végeztek a Miklós Csaba-Lörincz Csaba és Trebitsch Miklós-Koós Viktor kettősök révén.
Az összesen 22 magyar versenyzőt felvonultató 13. Winter Rally Covasna végeredménye ITT nézhető meg.