Skip to content
Főoldal / Rallycross / Jön az ALL-INKL.COM TitansRX Supercar Cup

Jön az ALL-INKL.COM TitansRX Supercar Cup

Az első információk az új kategóriáról.

A tavaly útjára indult TitansRX sorozat egy újabb kategóriával bővül 2020-ban. Tavaly két hétvégén – köztük Nyirádon is – a Supercerok versenye volt a betétverseny. Idén a Supercarok külön kategóriában versenyezhetnek öt hétvégén és tíz fordulón keresztül az ALL-INKL.COM TitansRX Supercar Cup keretében.

Az ALL-INKL.COM egy tíz darabos Hoosier gumicsomagot biztosít az első 10 versenyzőnek, akik vállalják, hogy egész évben indulnak. A többi Hoosier gumiabroncs megfizethető áron lesz megvásárolható.

Minden Supercar Cup fordulón három kvalifikáció lesz. Az elért pozíciókért (Position Points) és az elért legjobb időért (Time Points) járó pontok együtt adják ki a kvalifikáció végeredményét. Ezáltal a versenyzők rá lesznek kényszerítve az előzésre és kevésbé fog számítani a pálya állapota vagy az időjárás. A legjobb 12 versenyző jut tovább a két elődöntőbe, a döntőben hatan vehetnek részt.

Kattints a képre a tavalyi nyirádi képeinkért.

A kvalifikációk öt körösek lesznek, az elődöntők hat körösek lesznek, míg a döntőben 7 kört kell teljesíteni. A Supercaroknak kötelező lesz az egy Joker kör, büntetésként kaphatnak extra Joker kört.
Az utolsó, nyirádi fordulón dupla pontokat osztanak majd.

„Úgy gondolom, hogy az új ALL-INKL.COM TitansRX Supercar Cup-val valódi értéket képviselünk a 2020-as nemzetközi rallycross naptárban. Az ALL-INKL.COM TitansRX Supercar Cup költséghatékony bajnokságot kínál nagyon izgalmas, igazi rallycross pályákon Európában a TitansRX fordulók keretében. Érdekes évre számítók és sok szerencsét kívánok minden résztvevőnek.”-mondta René Münnich az ALL-INKL.COM ügyvezetője, aki egyben egy Supercar versenyző is.

ALL-INKL.COM TitansRX Supercar Cup 2020-as naptára:
2020. 04. 25-26. MJP Arena, Ausztria
2020. 05. 23-24. Nyirád, Magyarország
2020. 07. 11-12. Essay, Franciaország
2020. 09. 12-13. Estering, Németország
2020. 10. 03-04. Döntő: Nyirád, Magyarország