Skip to content
Főoldal / ERC / Csomós Mixi zárta az élen a Rally Hungary szombati napját

Csomós Mixi zárta az élen a Rally Hungary szombati napját

Csomós Mixi Rally Hungary
Fotó: @World / Red Bull Content Pool

Az utolsó szombati gyorsasági összefoglalója, ahol Miko Marczyk borult.

A mai utolsó gyorsaságin is Csomós Miklós volt a leggyorsabb. 4,7 másodperccel volt gyorsabb Mads Ostbergnél és Vincze Ferencnél. A norvég elé kifutott egy kutya, lassítania kellett, hogy ne üsse el. Az összetettben is ez a sorrend. Mixi 22,6 mp-s előnnyel várhatja a Rally Hungary vasárnapi versenynapját. Ostberg 10,2 mp-s előnyt épített ki az idei magyar bajnok előtt.

Erik Cais a szakaszon is negyedik időt ment és a holnapot is innen várhatja. Az őt üldöző Miko Marczyk árokba borult és kiesett. Személyi sérülés nem történt. Így Martins Sesks jött fel az ötödik helyre, akit Yoann Bonato követ.

Az ERC értékelés nyolcadik helyén áll Turán Frigyes, akit Hadik András, Német Gábor és László Martin követ.

Michelisz Norbert az utolsó előtti gyorson szerzett defektje után a 16. helyen zárta az ERC nyíregyházi versenyének mai napját.

ERC Juniorban és ERC4-ben Maior Norbert vezet, Herczig Patrik a negyedik ERC Juniorban. Az ERC4-es értékelésben pedig Hangodi Bendegúz áll a harmadik helyen.

Az ORB értékelésben Csomós és Vincze mögött Velenczei Ádám áll a harmadik helyen. A Peugeot Kupában Határ Attila 2,8 mp-vel vezet Bertalan Márton előtt. Vogel Adrienn a haremlik. Az ORC-t Bacsa Tamás vezeti.