Skip to content
Főoldal / Külföldi Rally / 10 magyar páros a Rebenland Rallyen

10 magyar páros a Rebenland Rallyen

Fotó: Harald Illmer

Az osztrák verseny előzetese.

Március 15-16. között rendezik az Osztrák Rally Bajnokság második fordulóját, a Rebenland Rallyet. A verseny a Mitropa Kupa első idei versenye is. A leutschachi központú versenyre 72 páros adta le a nevezését, köztük 10 magyar egység.

A 10 R5-ösből hárommal magyarok mennek. Lovász Pál és Kürti Tamás a Hyundai i20 R5-tel, míg Fogasy Gergely és Berendi Dávid ezúttal egy Ford Fiesta R5-tel adta le a nevezését. A Mikulás Rally után újra R5-össel indul a Klausz Kristóf-Csáanyi Botond duó, de most egy Skoda Fabiaval állnak a rajtvonalhoz.

László Zoltán és Baumgartner Péter egy EVO X-es Mitsubishi Lancerrel indul a Rebenland Rallyen. László Martin és Végh Attila marad a Peugeot 208 R2-nél. Szintén ilyen autóval indul a Tábori Ákos-Szegedi Máté duó. „Mésziati” és „Langroli” egy Ladával méretteti meg magát. Merencsics Árpád Laboncz László navigálásával az örök darab Suzuki Swifttel indul. A Schuck János és Gonda Dániel, valamint a Fehérvári Csaba-Aczél András párosok is egy-egy Toyota Corollaval indulnak.

A Rebenland Rallye programjában pénteken hét, míg szombaton kilenc gyorsasági szerepel a programban. A belépőjegy ára 5 Euró.

Nevezési lista
Időterv
Térképek
Hivatalos honlap
Facebook esemény