Székesfehérvár Rallye 2017

Minden információ a következő ORB futamról: nevezési listák s hozzá kedvcsinálónak korábbi képeink és videónk.

Szombathely után Székesfehérváron ismét aszfalton mérkőzik meg egymással az ORB, ORC, a Rallye2 és a Historic mezőnye.
Szombaton új pályák, Kincsesbánya ás Árkipuszta várja az indulókat és a nézőket majd, este a szokásos Super Special következik Székesfehérváron. Vasárnap az elmúlt évekhez hasonlóan Csákberény, Pusztavám és Nagyveleg lesz a penzum, immár a Rallye2-vel és a Historiccal kiegészülve. A vasárnapi pályák nyomvonalában is történt módosítás tavalyhoz képest.

Az ORB/ORC-be 49 páros nevezett, a csúcskategóriát képviselő R5-ösből 12 lesz ott Székesfehérváron. Ollé Sasa Fabia R5-je még nem készült el, csak előfutó lesz. A Rallye2-be 41-en, míg a Historicba 20-an neveztek.

Nevezési listák: ORB/ORC Rallye2 Historic

Korábbi képeink: 2016 2015 2014
Tavalyi videónk:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 234 people
rallyfanshu
389
 Photos
735
 Followers
401
 Following
Boldog szülinapot Szabó Zsolt!

#etcc #seatleon #hungaroring #touringcar #seat #canon #autorennen #leon #motorsport #racecar #seatsport #canon700d #zengomotorsport #fiaetcc #autosport #seatfamily #motorsportphotography #instaseat #canoneos #rallyfanshuA Toyota megnevezte a versenyzőit a 2018-as Dakar Rallyra.
Részletek: www.rallyfans.hu

#rallyraid #toyotahilux #motorsport #crosscountryrally #toyota #canon #offroad #hilux #hungarianbaja #4x4 #dakar #toyotagazooracing #canon700d #nasseralattiyah #4x4offroad #toyotanation #canonhun #dakar2018 #hungarianbaja2017 #toyotagram #4x4_offroad_photo #rallyfanshu #canon_photo #4x4lifeÚjabb képek kerültek fel a Facebook oldalunkra a Waldviertel Rallye-ról!

#rallye #subaruimpreza #motorsport #rally #subie #canon #rallysport #subaru #autumn #rallycar #impreza #waldviertelrallye #ralli #subielove #canon700d #ilikerally #subarugram #canonhun #ig_rally #imprezawrx #iloverally #subienation #canonphoto #rallyfanshu #waldviertel #rallyphotography
Ezt olvastad már?
DTM&TCR Hungaroring 2017

Close