Ranga Péter nyerte a 24. Veszprém Rallyet, Benik második lett

Az idei második murvás verseny összefoglalója.
Szombaton Jutaspuszta volt a program, amit kétszer kellett teljesíteni. Elsőnek a címvédő Herczig-Bacigál páros bizonyult a leggyorsabbnak. Ollé Sasáék számára itt véget ért a verseny miután egy ugratónál megütötték a hűtőt és túlmelegedett az olaj. A második Jutaspusztán Herczig, Hadik és Bútor is defektet kapott. A szakaszt a visszatérő Benik Balázs nyerte, összetettben a második helyen állt a szombati nap végén. Ranga Péter zárta az élen az első verseny napot.

Vasárnap az első kislődi szakaszt törölni kellett, mivel az egyik előfutó beesett és a mentésére a rescuera is szükség volt. A maradék öt szakaszon Herczig és Hadik osztozott a részsikereken. Előbbi a verseny végére a 4., utóbbi a 6. helyre kapaszkodott fel. A Power Stage győzelemnek Hadik András örülhetett. Az élen nem változott a sorrend, Ranga Péter előnye egész nap 4-10 másodperc között mozgott Benik Balázs előtt. A harmadik helyen Vincze Ferenc végzett.

A 24. Veszprém Rallye végeredménye IDE kattintva megtekinthető.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
706
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
WRC Rally Poland 2017 képek

Close