Korda Racing versenyzői mondták a szezon előtt

Szabó Árpád elmondta, hogy mit vár az Eger Rallyetól, míg Régi Péter azt mondta el, hogy az idei évtől mit vár.

Szabó Árpád és Borsfai Dávid tavaly egy Suzuki Ignissel versenyeztek a Rally2-ben, majd a Szilveszter Rallyn már egy Citroen C2 R2-vel indultak. S, hogy mit várnak az Eger Rallytól?
Szabó Árpád: „Idén egy Citroen C2 R2 Max-al indulunk a Rally2-ben. Eger Rallyen még korábban nem indultunk, de én mindig is néztem az Eger Rallyet, nekem nagyon tetszett. Így nagyon nagy reményekkel vágunk neki, de elsősorban a tanulás lesz a fő célunk. Az egy dolog, hogy a Szilveszter Rallyn mentünk ilyen autóval, de azért ezt még tanulnunk kell. Mindenféleképpen csak annyit fogunk bevállalni, amennyit a jelenlegi tudásunkkal meg tudunk csinálni, de azért szeretnénk minél előrébb végezni. Remélem gond mentes és eredményes versenyt fogunk teljesíteni jövő hétvégén. Ma tesztelt a komplett csapat: Régi Péter-Ferenczi László, Czézinger Kristóf-Szőke Nikoett illetve mi. Ez egy nagyon nagy lehetőség, korábban még nem volt alkalmunk tesztelésre. Így a mai napot már nagyon vártuk, kipróbálhattuk az új autónkat. Volt lehetőség arra, hogy összeszokjon az egész csapat, mind a versenyzők mind a szerelők. Nagyon fontos kiemelni a Korda Racinget és ezen belül Korda Eriket, neki nagyon sokat köszönhetünk és természetesen a csapat partnereinek is. Ők segítik a versenyzésünk oroszlánosabb részét. Illetve a szervizcsapatról sem szabad megfeledkezni, mivel mondhatom azt, hogy ez egy baráti társaság, akik időt, energiát nem sajnálva jönnek és segítenek nekünk. Nekik is nagyon sokat köszönhetünk. Azt hiszem, hogy mindannyiunk nevébe mondhatom, hogy a családjainknak is sokat köszönhetünk, mert kibírják a rigolyáinkat, hogy későn érünk haza, és hogy hétvégén versenyen vagyunk.”

A Korda Racing színeiben idén Régi Péter és Ferenczi László indul a Rally2-ben a Suzuki Ignissel. Ők tavaly a Mikulás Rallyn és a Szilveszter Rallyn indultak már a csapat színeiben. Az idei tervekről Régi Péter beszélt: „A Korda Racing-nél csapatvezetői elvárás a bajnoki cím, így sokat nem kellett törnünk a fejünket az idei célkitűzéseken. Viccet félre téve, tényleg szeretnénk kategóriánkban az élmezőnyben végezni, de a magam részéről már azzal is megelégszem, ha mindent versenyt be tudunk fejezni és magunkhoz képest fokozatosan tudunk majd gyorsulni.”

Lájkold a csapatot a Facebookon!

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő zRt., Hídépítő zRt., Novomatic, Bomba! Energy Drink, ENEOS Motorolaj., Metrober Kft, HERTZ – Mercur Rent a Car Kft, Alabárdos Étterem, G-Roby, Frimedia Kft, Garmin, Segway, VictoriaShop, Szerszámbróker Kft, Csomagtartoaruhaz.hu, Surgi Care, BHS Medical, Music Engine Kft, Variocommerce Kft, VitaPlus Kft, ML Trans Kft, Noa-Ép Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Gulyás Gépgyártó és Kereskedelmi Kft., Alexovics Kft, Auto Szoft Kft, K-P-K TransCoop, BelSound, VitaPlus Kft, BDA Trans Kft, Equicom Kft, Hir-Sat 2000 Kft, Sopia-NET Kft, Lánchíd 19 Hotel