II. Rally Tesztedzés

A június 10-ei, rábaringi esemény előzetese nevezési listával, pályarajzzal és hozzá kedvcsinálónak korábbi képeink és videónk.

Az M&B Team szervezésében június 10-én, szombaton kerül sor a II. Rally Tesztedzésre Écsen, a Rábaringen. Ahogy a rendezvény neve is mutatja, ez egy edzés, időmérés nem lesz. Viszont cserében mindenki annyit mehet amennyit akar. Érdekesség, hogy a pályán lesz egy elágazás, így lesz lehetőség egy hosszabb és egy rövidebb körön edzeni.

Június 1-ig 57-en neveztek, ez a lista még bővülhet, az aktuális listát mindig a Facebook eseménynél találod.
Pályarajz
Kapunyitás 7:30
9 órától lehet élesben autózni a pályán, egészen addig amíg a látási viszonyok lehetővé teszik.

Belépőjegy: 500ft/fő (14 év alatt a belépés díjtalan) Minden belepőjegy mellé ajándék energia ital jár.

Korábbi képeink: 2017/1 2016
Videónk a tavalyi rally edzésről:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 234 people
rallyfanshu
389
 Photos
735
 Followers
401
 Following
Boldog szülinapot Szabó Zsolt!

#etcc #seatleon #hungaroring #touringcar #seat #canon #autorennen #leon #motorsport #racecar #seatsport #canon700d #zengomotorsport #fiaetcc #autosport #seatfamily #motorsportphotography #instaseat #canoneos #rallyfanshuA Toyota megnevezte a versenyzőit a 2018-as Dakar Rallyra.
Részletek: www.rallyfans.hu

#rallyraid #toyotahilux #motorsport #crosscountryrally #toyota #canon #offroad #hilux #hungarianbaja #4x4 #dakar #toyotagazooracing #canon700d #nasseralattiyah #4x4offroad #toyotanation #canonhun #dakar2018 #hungarianbaja2017 #toyotagram #4x4_offroad_photo #rallyfanshu #canon_photo #4x4lifeÚjabb képek kerültek fel a Facebook oldalunkra a Waldviertel Rallye-ról!

#rallye #subaruimpreza #motorsport #rally #subie #canon #rallysport #subaru #autumn #rallycar #impreza #waldviertelrallye #ralli #subielove #canon700d #ilikerally #subarugram #canonhun #ig_rally #imprezawrx #iloverally #subienation #canonphoto #rallyfanshu #waldviertel #rallyphotography
Ezt olvastad már?
Pünkösd vasárnap is Bakonyszentlászló Szlalom

Close