Így látták a versenyzők az Alexovics Kupát 2. rész

Szőke András, Virág Tamás, ifj. Fogarasi Attila és ifj. Géringer Zoltán mesélt a fehérvárcsurgói kalandjairól.

ifj. Géringer Zoltán: “Nagy izgalmakkal vártuk a futamot, hiszen 1 hónapja mentünk utoljára. Az 1-es rajtszámot kaptuk, ami nagyon nagy megtiszteltetés volt, ezzel egy álmom vált valóra, és nem tudtam, hogy meg fogunk-e tudni felelni neki. Reggeli első gyors után kicsit letörtem, hiszen nem kezdtünk túl jól, de aztán azért kicsit döcögősen, de belejöttünk. Végig nagyon szoros volt a meccs, nem volt idő lazítani. A célba érés után elkönyveltük az abszolút 2. helyet, azonban Fogarasiék korai rajtja miatt sikerült megnyernünk a versenyt. Nagyon boldogok vagyunk, de én jobban örültem volna, ha tisztes csatában végzünk előttük! 🙂

ifj. Fogarasi Attila-Toloczkó Péter (Honda Civic) Alexovics Kupa 2015 Fehérvárcsurgó

ifj. Fogarasi Attila: “A hétvégi kincsesbányai verseny a lehető legjobban alakult számunkra egészen a végleges eredmény kifüggesztéséig.
Hatalmas küzdelemben, nagyon erős ellenfelek ellen sikerült megnyernünk 4 gyorsaságit a 6-ból, így 7.7 mp-vel a verseny végén mi voltunk az abszolút 1.-ők.
Az utolsó gyorsaságin a vezető bírók szerint korai rajtunk volt, (bár bizonyítani fotocella hiányában nem tudták), így 10 mp büntetés után vissza csúsztunk az abszolút 2. helyre 2,3 mp-vel.
A verseny győztese, és a nap SPORTEMBERE így Géringer Zolika és Somodi Attila lett, akik a cél dobogón fel löktek minket a dobogó tetejére, és négyen álltunk ott! 🙂
Ez most így alakult, hétvégén Bakonyán folytatjuk!
Az id. Fogarasi – Füzi páros a Saxoval, sajnos az 1. gyorsaságin kiállni kényszerültek váltóhiba miatt.
Hatalmas köszönet ismét a csapatnak, a támogatóknak, családnak, és mindenkinek aki szurkolt nekünk! 🙂
Lájkold a csapatot a Facebookon!

Virág Tamás-Bekő Benjámin (Lada) Alexovics Kupa 2015 Fehérvárcsurgó

Virág Tamás: “Tavaly nem mentünk itt Fehérvárcsurgón, de tetszett ez a gyorsasági, mindenképp szerettünk volna részt venni ezen a versenyen. Végül úgy alakult, hogy tudtunk menni, kicsit megkésve, de elkészült az autónk.
Az első kör viszonylag tisztán lement, nem volt semmi gondunk, de utána a 3. gyorsaságin 2 km után lefogazott a diffink.
Lassan le tudtunk jönni a mezőny után a pályáról, visszamentünk.a szervizbe és rájöttünk, hogy nincs tartalék alkatrészünk.
Ezek után úgy nézett ki, hogy ki is kell állnunk, de az utolsó pillanatban Békési Lajosék biztosítottak nekünk egy diffit, amit ezúton is szeretnék megköszönni! Megcsináltuk az autót, ki tudtunk menni az utolsó körre és célba is értünk. Utána probléma mentesen mentünk.
Élveztük nagyon a versenyt, sok néző állt a pálya szélén, igyekeztünk.látványosan autózni,
Legközelebb a Bakonyszentlászlói szlalomversenyen szeretnénk részt venni, és persze csak is a nézők és a saját kedvünkre tenni 🙂
Köszönjük szépen mindenkinek aki segítette a versenyzésünket!!”

Szőke András-Szőke Nikolett (Citroen Xsara) Alexovics Kupa 2015 Fehérvárcsurgó

ifj. Szőke András: “A rábaringi kiesés után már nagyon vártuk a régió második futamát. Szerencsére jól sikerült számunkra a verseny, sikerült célba érnünk és még a dobogóra is sikerült felállnunk. Reggeli első gyors nekünk nedves volt, így az nem sikerült úgy ahogy terveztük, de utána gyorsról gyorsra egyre jobb időket tudtunk autózni. A verseny végén kategória 3. és abszolút 5. helyen sikerült célba érnünk. Következő versenyünk hétvégén Bakonyán lesz. Köszönjük a támogatást: T+F Kft., GNSZ Tervező Kft., Brillant Autósbolt, Csete Gumiszervíz, Dati-Sped Kft., Mesterekboltja Kft.