Hivatalos: Michelisz Norbi és Huff is csatlakozik a gyári Hondához

A Honda ma hivatalosan is bejelentette 2016-os felállását a WTCC-ben.
Az már korábban eldőlt, hogy Tarquinitől megválik a japán gyártó. Michelisz Norbi neve már régóta benne volt a kalapban, míg Huff neve a makaói TCR futam után került bele, ahol a korábbi világbajnok a JAS Motorsport Honda Civicjével indult.

Ma délben a Honda véget vetett a találgatásoknak és hivatalosan is bejelentette 2016-os pilótáit. Így Tiago Monteiro mellé Michelisz Norbert és Rob Huff érkezik.

Michelisz Norbi 2013-től versenyez Hondával a WTCC-ben és 2014-ben ő lett a legjobb Hondás, megelőzve a két gyári versenyzőt. Az évek során egyre közelebb került a gyári Hondához, állandó résztvevője volt a gyári teszteknek.

A magyar autósport első teljesen gyári támogatott versenyzője lett.

Most már csak az a kérdés mi lesz a Zengő Motorsporttal.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
684
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Sainz szakasz győzelemmel vette át a vezetést

Close