Hivatalos: Michelisz Norbi és Huff is csatlakozik a gyári Hondához

A Honda ma hivatalosan is bejelentette 2016-os felállását a WTCC-ben.
Az már korábban eldőlt, hogy Tarquinitől megválik a japán gyártó. Michelisz Norbi neve már régóta benne volt a kalapban, míg Huff neve a makaói TCR futam után került bele, ahol a korábbi világbajnok a JAS Motorsport Honda Civicjével indult.

Ma délben a Honda véget vetett a találgatásoknak és hivatalosan is bejelentette 2016-os pilótáit. Így Tiago Monteiro mellé Michelisz Norbert és Rob Huff érkezik.

Michelisz Norbi 2013-től versenyez Hondával a WTCC-ben és 2014-ben ő lett a legjobb Hondás, megelőzve a két gyári versenyzőt. Az évek során egyre közelebb került a gyári Hondához, állandó résztvevője volt a gyári teszteknek.

A magyar autósport első teljesen gyári támogatott versenyzője lett.

Most már csak az a kérdés mi lesz a Zengő Motorsporttal.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
Sainz szakasz győzelemmel vette át a vezetést

Close