Hadik nyerte az Ózd Rallyt

A szezonzáró verseny utolsó napjának történései.

A Hadik András-Kertész Krisztián páros nyerte a IV. Miskolc-Autó Ózd Rallyt miután megőrizték a szombaton megszerzett vezetést. A szombati napot még a második helyen záró Kazár Miklós-Ferencz Ramón duót kizárták miután az ötödik gyorsaságin nem álltak meg Velenczei Ádámék baleseténél, majd a következő rádióspontnál sem. Ezzel megszegték az FIA Regionális Rallye Versenyek Szabályzatának 40.2-es pontját.

Janikáék eltaláltak egy lassított és kilyukadt a hűtő, így a verseny feladására kényszerültek. Spiciék végül több mint 40 másodperc hátránnyal végeztek az Ózd Rally második helyén. Mögöttük a Vincze Ferenc-Kuti Péter páros végzett, akik ezzel a bajnokságban is a harmadik helyen végeztek. Ugyanis a versenyt megnyerő Hadik-Kertész kettős megelőzte őket és ők végeztek a bajnokság második helyén.

Érdemes még kiemelni a Bodolai-Molnár duót, akik pályafutásuk legjobb eredményét elérve a negyedik helyen végeztek.

A IV. Miskolc-Autó Ózd Rally végeredménye:
1. Hadik – Kertész Ford Fiesta R5 1:11,21,7
2. Spitzmüller – Béres Mitsubishi Lancer Evo X R4 +41,2
3. Vincze – Kuti Mitsubishi Lancer Evo IX R4 +1:07,8
4. Bodolai – Molnár Ford Fiesta R5 +1:31,9
5. Balogh – Holczer Mitsubishi Lancer Evo IX +1:45,4
6. ifj. Kiss – Kissné Ford Fiesta R5 +2:00,9
7. Matics – Zejda Mitsubishi Lancer Evo IX RS +3:17,0
8. Lovász – Kürti Mitsubishi Lancer Evo IX +3:20,5
9. Rongits – Hannus Mitsubishi Lancer Evo IX RS +3:44,3
10. Maricsek – Notheisz Mitsubishi Lancer Evo IX +4:53,1

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
344
 Photos
710
 Followers
408
 Following
Hétvégén újra Kamion Eb a Hungaroringen!
Előzetes:www.rallyfans.hu

#etrc #truck #hungaroring #kamioneb #truckrace #canon #fiaetrc #mantruck #motorsport #canon700d #trucklife #kamion #instacanon #truckracing #mercedestrucks #kissnorbi #canonhun #trucks #mercedesmotorsport #canonphoto #rallyfanshu #trucksport #motorsportphotographyMetabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpower
Ezt olvastad már?
Kamion Eb a Slovakiaringen 2017-ben!

Close