Eger Rallye 2015 képek és videó

Egerben kezdetét vette az ORB idei küzdelme. Képeim és videóm a versenyről.
Az Eger Rallye utolsó szakaszán vette át a vezetést abszolútban Grzyb, addig Herczig állt az élen. Az ORB-ben azonban így is fölényes győzelmet aratott a Herczig-Bacigal duó. A címvédő Kazár lett a második, de ő már több mint másfél percet kapott. Botka Dávidék lettek a harmadikak. Azonban ezek nem fontosak, mivel a Rallye2 5. gyorsaságiján a 289-es rajtszámú BMW M3 fának csapódott és a navigátor, Szabó Attila a helyszínen elhunyt. Nyugodj békében!

A versenyen készült képeim IDE kattintva nézhetők meg.

Végül pedig a videó:

 

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
343
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Metabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotos
Ezt olvastad már?
Eger Rallye 2015 képek
Close