Bükfürdő Rallye előzetes

Az Országos Murva Rally Bajnokság (OMRB) első versenyének és a Rallye2 második versenyének képes-videós előzetese. Senki ne csodálkozzon, ha szombaton tereprali autókkal is találkozik.

Egy év kihagyás után, 2014-ben újra megrendezik a Bükfürdő Rallyet. Ezúttal azonban csak az OMRB és a Rallye2 számára írták ki a versenyt.
Május 9-én a prológgal veszi kezdetét a program, majd másnap három pályán (Szeleste, Csepreg, Szombathelyi Rallye Katlan) kezdődik az igazi küzdelem. Az OMRB mezőnyének Csepreget háromszor, a másik két pályát négyszer kell teljesítenie. A Rally2 mezőnyének mindegyik szakaszt háromszor kell abszolválnia. A cél ceremónia után nem ér véget a verseny, hiszen a szervezők mindenkit szertetettel várnak a Rally Partyra.

Kattints a képre a 2012-es Bükfürdő Rallye további képeiért

Kattints a képre a 2012-es Bükfürdő Rallye további képeiért

Az OMRB mezőnyébe 47 páros (ebből három előfutó) adta le a nevezését a Bükfürdő Rallyera. Érdekesség, hogy Bükfürdőn először lesz látható versenykörülmények között a Lukács “Csucsu” Kornél-Mesterházi Márk duó azzal a Citroen DS3 R3T-vel, amivel a junior világbajnokságon (JWRC) is indulnak.
A Rallye2-be is 47 duót  (ebből három előfutó) láthat majd a közönség.

Korábbi képeim a Bükfürdő Rallyekról: 2010 2011 2012
Korábbi videóim: 2010 2011
Ilyen volt a 2012-es verseny:

Beledi központtal rendezik a tereprali bajnokság második versenyét, a Riverside Bajat. Szombaton a terepralisok is csatlakoznak a Bükfürdő Rallye mezőnyéhez. Számukra 9 szakasz van előírva. Ők azonban a rallysokkal ellentétben nem járhatják be előtte a pályát. Vasárnap még négy szelektív vár a Riverside Baja mezőnyére.

Ha most nem tudsz elmenni a versenyre, de szeretnél egy jó murvás versenyt látni, ne csüggedj. Ugyanis május 18-án Söptén fognak versenyezni a sprintesek.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 230 people
rallyfanshu
359
 Photos
707
 Followers
397
 Following
HunGarian Baja 2017

#rallyraid #fordf150 #motorsport #canon #4x4 #ford #hungarianbaja #canon700d #offroad #fordperformance #canonhun #crosscountryrally #fordracing #martinprokop #canonshot #fiaworldcup #fordnation #motorsportphotography #fordsofinstagram #hungarianbaja2017 #prokop #rallyfanshu #fordfamilyWRC 2018-as naptára megtekinthető a www.rallyfans.hu-n

#rally #toyotayaris #wrc #rallye #toyota #canon #rallyes #yaris #motorsport #rallyracing #toyotanation #canon700d #worldrallycar #rajdpolski #toyotafamily #wrc2017 #canonhun #rallying #toyotamotorsport #canonshot #iloverally #yariswrc #rallypoland #toyotagram #latvala #rajdpolski2017 #rallyfanshu #rallypoland2017Hivatalos: Budapest helyett Eger Rallye
Részletek: www.rallyfans.hu

#rally #mitsubishilancer #egerrally #rallycar #evoix #motorsport #rallye #mitsubishi #rallysport #lancer #mnasz #rallying #mitsubishimotors #triplediamondsociety #ralliart #ilikerally #evonine #ig_rally #eger #lancerevolution #egerrally2016 #lancerevo #rallyphotography #rallyfanshu
Ezt olvastad már?
Michelisz pontszerző a Hungaroringen-képekkel
Close