Botka Dávid az ERC-n és az ORB-ben is indul

Beszámoló és képek a mai sajtótájékoztatóról.
Ma tartott sajtótájékoztatót a tavaly ERC2-ben bajnoki címet szerző Botka Dávid-Szeles Péter páros. Azt már korábban is tudni lehetett, hogy 2016-ban eggyel feljebb lépnek és azt is, hogy a versenyautó a Mikulás Rallyn már megcsodált Citroen DS3 R5 lesz. A páros számára jövő hétvégén a Rally Liepajaval kezdődik a szezon. Márciusban a Rally Islas Canariason, majd májusban a SEAJETS Acropolis Rallyn és júniusban a Rallye Açoreson indulnak a szezon első felében. Az, hogy a szezon második felében melyik versenyeken indulnak az első félidőben elért eredményektől is függ.

Szerencsére Botka Dávid a hazai bajnokságot sem hanyagolja. Az ORB-ben egy R4-es Mitsubishi Lancerral fog indulni és itthon Bazsó Attila fogja neki az itinert diktálni.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
708
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
Bouffier a Toyotánál?

Close