A Metabond Kupával rajtol a CÉLTRANS Rally Sprint Bajnokság

P1170266  Hamarosan rajtol az Arrabona Rally Club által szervezett CÉLTRANS Rally Sprint Bajnokság. Nem tudod mit csinálj április 14-én? Itt van egy kis kedvcsináló a rábaringi versenyhez.
A tavalyi év után ismét a Győr mellett található  écsi Rábaringen veszi kezdetét az Arrabona Rally Club által rendezett CTRB, amely ezúttal az Amatőr Rallye Kupa (ARK) része.  Az első gyorsasági 10 órakor rajtol, de előtte 8:30-tól Shakedown lesz. Összesen 4 gyorsasági vár a mezőnyre. Eddig több mint 50 páros adta le a nevezését az 1. Metabond Kupára:  Ladások, BMW-sek több Lancer EVO és egy Wartburg, így a remek verseny garantált. A pályának megvan az az előnye, hogy 1 pontról több helyet is belátni.

P1170207

Az oldal szerkesztője, Wdavid is indul a versenyen, Dezső Gyulának fog navigálni egy Ladában.  S mit várnak a versenytől?
“A téli nagy szünet után jó lenne már egy jóízűt autózni, erre nagyon jó alkalom lesz az első ARC verseny remélem mi is nagy ARC-ok leszünk. Nagyon sok energiámat fel emésztette a felkészülés, volt mit finomítani a vason hogy beférjünk a mezőnybe. Összességében egy jó kis napra számítok remélem meghozza az eredményét a felkészülésre ráfordított idő.”-árulta el Gyula.

Tavaly a Gurdon Attila-Gurdon Barbara páros volt a leggyorsabb egy Mitsubishi Lancer EVO 6-al. A második a Gasztonyi László-Hőgye Roland páros lett egy E30-as BMW-vel, míg a dobogó alsó fokára az osztrák Kuselbauer Thomas-Rennhofer Michael  (Honda) páros állhatott fel. A mezőny akkor megmérkőzhetett az RTE mezőnyével is, idén erre augusztusban Tatabányán lesz lehetőség.

Hivatalos honlap

Képek a tavalyi versenyről

Egy adag videó a Rábaringről pályaajánló gyanánt

Végül pedig egy videó a tavalyi versenyről:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 230 people
rallyfanshu
357
 Photos
702
 Followers
407
 Following
Hivatalos: Budapest helyett Eger Rallye
Részletek: www.rallyfans.hu

#rally #mitsubishilancer #egerrally #rallycar #evoix #motorsport #rallye #mitsubishi #rallysport #lancer #mnasz #rallying #mitsubishimotors #triplediamondsociety #ralliart #ilikerally #evonine #ig_rally #eger #lancerevolution #egerrally2016 #lancerevo #rallyphotography #rallyfanshuHétvégén újra szlalom Ácson
Előzetes: www.rallyfans.hu

#szlalom #suzuki #motorsport #becauseracecar #swift #autosport #slalom #suzukiswift #canon #racecar #autoslalom #canon700d #suzukicars #powerslide #canonhun #suzukination #sideways #rallyfanshu #canon_photosOktóber 7-8. MARB Bajna-Lábatlan

#rallye #lada #motorsport #rally #ba3 #mnasz #rallysprint #vfts #bajna #rallycar #ladaracing #rallysport #vaz #rallying #ladavfts #kordaracing #rallypassion #ladasport #rallylife #autovaz #rallyfanshu
Ezt olvastad már?
Major Benedek interjú
Close