5. Alexovics Kupa előzetes

P1310097 A nagyvelegi rallysprint verseny előzetese. Előnevezési listával és időtervvel.

Október 19-én rendezi az Arrabona Rally Club a CélTrans Rallysprint Bajnokság (CTRB) 5. fordulóját, az Alexovics Kupát.
Az ORB, Rally2 és Historic mezőny után az amatőrök is birtokba vehetik a Bakonycsernye-Nagyveleg-Tímárpuszta szakaszt. Majd visszafelé egy valamivel rövidebb szakaszt kell megtenniük az indulóknak. A Székesfehérvár Rallyhoz képest még annyi változás lesz a pályán, hogy több lesz a lassító.

A versenyre 58 páros adta le a nevezését eddig. A remek verseny garantált a pálya adottságai miatt. Nagyvelegen a faluban is vannak látványos részek, valamint Bakonycsernye és Nagyveleg között is több látványos rész van.

P1310097

A CélTRans Rallysprint Bajnokságot négy futam után Tölgyesi László és Nemes Csaba vezeti a Lada VFTS-sel. Mögöttük a Köbli Károly-Bán Viktor (Skoda Felicia) és Lengyel Gábor-Gál Balázs (Lada VFTS) párosok állnak. Mivel az első két helyen álló páros nem nevezett eddig a versenyre, a futam után alaposan átrendeződhet a tabella.

A shakedownon 8:45 kor indul az első autó Tímárpusztáról. Majd felvezetéssel visszatér a mezőny oda és 10:30 kor onnét rajtol az első gyorsasági.

Előzetes nevezési lista    Időterv   Plakát

ifj. Fogarasi Attila mesélt a pályáról és a céljairól:” A Tímárpuszta és Nagyveleg közötti útszakasz egy igazi embert próbáló pálya. A maga 10 km-vel megmutatkozik a kocsi és a versenyzők tudása. Én versenyeztem itt, ismerem a pályát, viszont az előzetest olvasva sajnálom, hogy ennyi lassító lesz benne. Reméljük, hogy hiba nélkül tudjuk teljesíteni a futamot, és sikerül megszorongatnunk megint egy-két Evot! A verseny után teljes erőbedobással a jövő évre fogunk koncentrálni!”

Bakonycsernye-Nagyveleg-Tímárpuszta belső:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 230 people
rallyfanshu
358
 Photos
703
 Followers
407
 Following
WRC 2018-as naptára megtekinthető a www.rallyfans.hu-n

#rally #toyotayaris #wrc #rallye #toyota #canon #rallyes #yaris #motorsport #rallyracing #toyotanation #canon700d #worldrallycar #rajdpolski #toyotafamily #wrc2017 #canonhun #rallying #toyotamotorsport #canonshot #iloverally #yariswrc #rallypoland #toyotagram #latvala #rajdpolski2017 #rallyfanshu #rallypoland2017Hivatalos: Budapest helyett Eger Rallye
Részletek: www.rallyfans.hu

#rally #mitsubishilancer #egerrally #rallycar #evoix #motorsport #rallye #mitsubishi #rallysport #lancer #mnasz #rallying #mitsubishimotors #triplediamondsociety #ralliart #ilikerally #evonine #ig_rally #eger #lancerevolution #egerrally2016 #lancerevo #rallyphotography #rallyfanshuHétvégén újra szlalom Ácson
Előzetes: www.rallyfans.hu

#szlalom #suzuki #motorsport #becauseracecar #swift #autosport #slalom #suzukiswift #canon #racecar #autoslalom #canon700d #suzukicars #powerslide #canonhun #suzukination #sideways #rallyfanshu #canon_photos
Ezt olvastad már?
Kiss Norbi kamionos Európa-bajnok
Close