5. Alexovics Kupa előzetes

P1310097 A nagyvelegi rallysprint verseny előzetese. Előnevezési listával és időtervvel.

Október 19-én rendezi az Arrabona Rally Club a CélTrans Rallysprint Bajnokság (CTRB) 5. fordulóját, az Alexovics Kupát.
Az ORB, Rally2 és Historic mezőny után az amatőrök is birtokba vehetik a Bakonycsernye-Nagyveleg-Tímárpuszta szakaszt. Majd visszafelé egy valamivel rövidebb szakaszt kell megtenniük az indulóknak. A Székesfehérvár Rallyhoz képest még annyi változás lesz a pályán, hogy több lesz a lassító.

A versenyre 58 páros adta le a nevezését eddig. A remek verseny garantált a pálya adottságai miatt. Nagyvelegen a faluban is vannak látványos részek, valamint Bakonycsernye és Nagyveleg között is több látványos rész van.

P1310097

A CélTRans Rallysprint Bajnokságot négy futam után Tölgyesi László és Nemes Csaba vezeti a Lada VFTS-sel. Mögöttük a Köbli Károly-Bán Viktor (Skoda Felicia) és Lengyel Gábor-Gál Balázs (Lada VFTS) párosok állnak. Mivel az első két helyen álló páros nem nevezett eddig a versenyre, a futam után alaposan átrendeződhet a tabella.

A shakedownon 8:45 kor indul az első autó Tímárpusztáról. Majd felvezetéssel visszatér a mezőny oda és 10:30 kor onnét rajtol az első gyorsasági.

Előzetes nevezési lista    Időterv   Plakát

ifj. Fogarasi Attila mesélt a pályáról és a céljairól:” A Tímárpuszta és Nagyveleg közötti útszakasz egy igazi embert próbáló pálya. A maga 10 km-vel megmutatkozik a kocsi és a versenyzők tudása. Én versenyeztem itt, ismerem a pályát, viszont az előzetest olvasva sajnálom, hogy ennyi lassító lesz benne. Reméljük, hogy hiba nélkül tudjuk teljesíteni a futamot, és sikerül megszorongatnunk megint egy-két Evot! A verseny után teljes erőbedobással a jövő évre fogunk koncentrálni!”

Bakonycsernye-Nagyveleg-Tímárpuszta belső:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
706
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
Kiss Norbi kamionos Európa-bajnok
Close