XIII. Horváth “Boci” Emlékverseny előzetes

P1250064A rábaringi éjszakai verseny képes-videós előzetese.

Az Arrabona Rally Club idén már 13. alkalommal rendezi meg fiatalon elhunyt barátjuk, Horváth “Boci” László emlékére a Horváth “Boci” Emlékversenyt az écsi Rábaringen. A verseny az elmúlt évekhez hasonlóan nappal veszi kezdetét és sötétben ér véget. A szeptember 13.-ai verseny a Magyar Amatőr Rallye Bajnokság (MARB) Nyugati régiójának és a CélTrans Rally Bajnokságnak (CTRB) is a 4. fordulója lesz

A pályát, melyen Boci is egykor sokat versenyzett, a most indulóknak ötször kell teljesíteniük. De érdemes lesz már délelőtt kilátogatni Écsre, hiszen 9 órától az Alexovics Szlalom Kupa-2. futama kerül megrendezésre. (ennek előzetese majd később olvasható a honlapon) A rallysok 17 órától veszik át a főszerepet, ekkor indul az első autó a shakedownon. Majd 18:30-kor elrajtol az első gyorsasági.

XII. Horváth "Boci" Emlékverseny 2013 Écs, Rábaring
Még több tavalyi képért katt a képre!

A versenyre 47 páros nevezett. Ladákból, BMW-kből és Mitsubishikből ezúttal sem lesz hiány.
A bajnokságot három futam után a Tölgyesi László-Nemes Csaba (Lada VFTS) páros vezeti. Mögöttük a Lengyel Gábor-Gál Balázs duó szintén egy VFTS-sel áll, míg őket a Citroen Xsaraval versenyző Szőke András-Szőke Nikolett kettős követi. Ez a verseny 1,5-ös szorzóval szerepel az értékelésben, így sokat változhat a bajnokság állása a rábaringi versenyt követően.

Hivatalos honlap   Előnevezési lista

Korábbi képeink:
2013 2012 2011 2010 2009 2008

Korábbi videóinkért (2007-2013) katt IDE!

Tavalyi videó: