Skip to content
Főoldal / ETCC / WTCC Slovakiaring képek

WTCC Slovakiaring képek

P1290967Michelisz Norbi idei első dobogós helyét szerezte a Slovakiaringen. Délelőtt Kiss Norbi is dobogóra állhatott. A WTCC második versenyét törölték. Képek a versenyekről.

Délelőtt az ETCC kezdte a napot a Slovakiaringen. Az első versenyen Kiss Norbi az abszolút 2. és kategória 1. helyen végzett az Alfa Romeoval. Nagy Norbi abszolút 7., kategória 5. lett a Chevyvel. A második futam nem sikerült ilyen jól számára, technikai hiba miatt kiállni kényszerült. Ellenben Kiss Norbi a második futamon is remekelt és abszolút 4., kategória 2. helyen végzett.

A WTCC első versenyén Muller kiugrott a rajtnál, de Michelisz Norbi így is megelőzte a Citroenes versenyzőt. A címvédő üldözte Norbit, de aztán megkapta az áthajtásos büntetést és visszaesett. Loeb még a rajtnál lehagyta Lopezt és az irreális körülmények miatt beküldött Safety Car mögött is ő sorakozhatott fel elsőnek. Az SC alatt is többen megjárták a kavicságyat. Végül belengették a piros zászlót az óriási eső miatt. Ezzel Michelisz Norbi megszerezte első idei dobogóját, legjobb Hondásként 3. lett. Coronel nagyot csatázott Chiltonal a 4. helyért, végül megszerezte azt. Huff ismét fontos pontokat szerzett a Ladának, ugyanis 9. lett. Muller végül egy pontot zsebelt be a versenyen.

Később a körülmények még rosszabbak lettek, így a második versenyét törölték.