Skip to content
Főoldal / ERC / Vincze többet fog kockáztatni a Rally Hungaryn

Vincze többet fog kockáztatni a Rally Hungaryn

ERC az M4 Sporton és egy gyári támogatott Hyundai i20 R5 Nyíregyházán.

„Beszéltem néhány kollégámmal és sokak szerint nem tudjuk felvenni a csatát az ERC élmezőnyével. Viszont mi meg fogjuk próbálni. Soha nem mentem még olyan nyomás nélkül, mint most. Szeretnék gyors lenni és nagyobb kockázatot vállalni, mint az eddigi versenyeken idén. Bízom abban, hogy felvesszük a tempót az élmezőnnyel.” – mondta Vincze Ferenc az ERC hivatalos honlapjának.

Az ír Callum Devine számára nem ismeretlen az ERC, hiszen 2015-ben és 2016-ban már indult a sorozatban. Azonban a Rally Hungary lesz az első ERC versenye, ahol egy R5-össel megy majd. A 25 éves versenyző egy gyári támogatott Hyundai i20 R5-tel indul a nyíregyházi versenyen. Brian Hoy fogja diktálni neki az itinert. Idén az Ír Aszfalt Bajnokság élmenői voltak egy Ford Fiesta R5-tel, nyertek versenyt és két további dobogót szereztek. Tavaly a JWRC-ben versenyeztek. Jövőre teljes szezont szeretnének menni az EB-n.

Callum Devine Fotó: ERC

Az M4 Sport a Rally Hungaryről minden nap napi összefoglalót fog műsorra tűzni. Jövőre már az egész bajnokság feltűnik a csatornán. Az első hét fordulóról versenyenként összefoglaló kerül adásba, míg a nyíregyházi versenyről napi összefoglalók.