Skip to content
Főoldal / WRC / Sordo: Vegyesek az érzéseim

Sordo: Vegyesek az érzéseim

Sordo Mexikó Rally
Fotó: Hyundai Motorsport

A Hyundai Motorsport spanyol versenyzője örül a Mexikó Rallyn megszerzett pontoknak, de csalódott, amiért nem tudott jobban beleszólni a csatába az élen.

Dani Sordo a Mexikó Rallyn pénteken a harmadik helyért csatázott Elfyn Evanssal. A hetedik szakaszon a defekt miatt összeszedett egy perc hátrány megpecsételte a versenyét. Az ötödik helyen zárt Mexikóban.

„Vegyes érzéseim vannak, mert egyrészt örülök, hogy sikerült jó néhány pontot szereznünk a bajnokságban, de egy kicsit frusztrált is vagyok. A pénteki defektünk miatt nem tudtunk jobban bekapcsolódni a küzdelembe az élen. Nagyobb elvárásokkal érkeztünk erre a versenyre. A verseny kemény, és sok erős versenyző van az élen.”

„Jól tettük, hogy pontszerző helyen hoztuk haza az autót, és biztos vagyok benne, hogy a következő ralin is hasonlóan jó munkát tudunk végezni. Nagyszerű volt újra Mexikóban lenni, csodálatos utakon, ezeknek a hihetetlen nézőknek a szeme láttára, akik annyi szeretetet és támogatást adnak a WRC-nek. Élveztem, és úgy gondolom, hogy megmutattuk a bennünk rejlő lehetőségeket” – zárta a verseny értékelését Sordo.