Skip to content
Főoldal / ERC / Sesks Rómában is a Team MRF Tyres csapatában indul

Sesks Rómában is a Team MRF Tyres csapatában indul

Sesks
Fotó: Red Bull/@World

A Team MRF Tyres megerősítette, hogy a lett versenyző újabb lehetőséget kap a csapatukban a soron következő ERC futamon.

A Liepaja Rally volt a második versenye a Team MRF Tyres csapatában Martins Sesksnek. Hazai versenyén az összes szakaszt megnyerve nyerte meg a versenyt. Így nem is meglepő, hogy újabb lehetőséget kap a jövő heti Rally di Roma Capitalen. Ez lesz a második aszfalt versenye Rally2/R5 autóval.

„Nem volt kérdés, hogy visszaültetjük Martinst az autóba. Ő egy igazán tehetséges fiatal pilóta, és mindenki számára csalódás lett volna, ha Rómában nem indul. Martins hihetetlenül jól vezetett Lettországban, és megérdemli az elismerésünket és a támogatásunkat. A Junior WRC-ben is jó eredményeket ért el aszfalton, szóval ebben bízhat. A fő cél számára az, hogy élvezze a rallyt. Az olasz verseny nem könnyű, de van néhány hosszú szakaszunk, ami nagyon megkeverheti a dolgokat” – mondta Vivek Ponnusamy az ERC hivatalos honlapjának.

Sesks a bajnokságot vezető Efrén Llarena, Javier Pardo, a Liepaja Rallyt kihagyó Herczig Norbert és a helyi versenyző Simone Campedelli mellé csatlakozik.