Skip to content
Főoldal / WRC / Ogier az élen a Lotos Rally Polandon

Ogier az élen a Lotos Rally Polandon

Ogier vezet a Lotos Rally Poland második napja után, de Mikkelsen kevesebb mint 1 mp-re van tőle. A nap összefoglalója, valamint egy videó tegnapról.

A mai első szakaszon Mikkelsen volt a leggyorsabb, ezzel az összetettben is átvette a vezetést Ogiertől. Neuville lecsúszott az útról, de folytatni tudta, igaz Paddon megelőzte. Kubica pedig a tegnapi hibája után már a pontszerzők között volt. A következő gyorsaságin is norvég győzelem született, ezúttal Ostberg révén, aki ezzel feljött a harmadik helyre. Az első kör utolsó szakaszán Ogier újra az élre állt. Latvala feljött a 4. helyre. míg Hirvonen a 7.-re lépett előre. Közben Kubica is javított egy helyet.

Fotó: M-Sport Media

A következő két szakaszt törölték a pálya rossz minősége és a rengeteg néző miatt. A következő gyorsaságit Mikkelsen abszolválta a leggyorsabban, ezzel ismét az élre állt. Kubica Neuvillet megelőzve feljött a 8. pozícióba.Kruuda rendesen megtörte a TRT Peugeotját. Ogier a második kör utolsó szakaszán ismét visszavette a vezetést. 0,9 mp-vel áll Mikkelsen előtt. Evans is megelőzte Neuvillet és feljött a kilencedik pozícióba.

Csucsuéknak tegnap a második szakasz után ki kellett állniuk. Rally2-vel folytatták, a kihagyott szakasz miatt kapott büntetés miatt a JWRC-ben a 11. helyen állnak.

Végül egy videó a tegnapi első szakaszról: