Skip to content
Főoldal / ERC / Niki Mayr-Melnhof az idei összes ERC futamon indul

Niki Mayr-Melnhof az idei összes ERC futamon indul

Matics Zsolt segítségével készül az idei szezonra az osztrák versenyző.

Niki Mayr-Melnhof egy sikeres GT karrier után váltott rallyra 2016-ban. 2018-ban megnyerte az osztrák bajnokságot és abban az évben indult első ERC futamán, a Rally Liepaján. Tavaly 4 versenyen indult az Európa-bajnokságon, köztük a Rally Hungaryn. Legjobb eredményét Cipruson érte el, ott ötödik lett.

Mayr-Melnhof az összes idei ERC futamon indulni fog a DriftCompany Ford Fiesta R5 MkII-jével, a navigátor továbbra is Poldi Welserscheimb lesz.

„Az ERC a legversenyképesebb és a legjobb sorozat az R5-ös autók számára. Örültem, hogy tavaly indulhattam néhány versenyen, de szeretném kipróbálni magam a naptár többi versenyén”-kezdte Mayr-Melnhof.

„Sokat tanultunk tavaly és reméljük, hogy folytathatjuk a fejlődést és fokozatosan építhetjük fel sebességünket. Keményen fogunk harcolni a csúcsra jutásért, de a kiegyensúlyozottság kulcsfontosságú lesz”-folytatta az osztrák versenyző.

„Az egész csapat sok erőfeszítést tett az új szezon előkészítésére. Még mindig tanulom az autót, de sikeres tesztjeink voltak aszfalton és murván. Valamint készülök a Fit4Race-nél Matics Zsolttal”-zárta Mayr-Melnhof.