Skip to content
Főoldal / WTCC / Michelisz pontszerző a Hungaroringen-képekkel

Michelisz pontszerző a Hungaroringen-képekkel

P1290852A WTCC és az AutoGP hungaroringi versenyének rövid összefoglalója. Valamint pár hangulat kép a versenyről.

Michelisz Norbi tegnap nem tudott mért kört futni a Q2-ben, így mindkét versenyt a 11. helyről kezdhette. Az első futamon remekül kapta el a rajtot és feljött a 6. helyre, amit meg is tartott Loebbel szemben. Muller az élről simán nyerte a versenyt, nyomában Lopezzel. A kockás zászló Monteirot intette le harmadiknak.
A második futam volt Michelisz Norbi 100 versenye a WTCC-ben. Ezúttal a rajtnál csak egyet tudott előrelépni. most ő nem bírt Loebbel, így 10. lett. Morbidelli nyerte a versenyt, Ezzel pályafutása első WTCC-s győzelmét szerezte az olasz. Monteiro végig keményen támadta, de a Chevyt még nem tudja a Honda motorerőben lenyomni, így második lett. Valente állhatott a dobogó alsó fokára. Kisebb meglepetésre egyik citroenes versenyző sem állhatott dobogóra a hungaroringi második futamon. Ehhez kétségkívűl kellett Coronel remek védekezése.

Az AutoGP-ben Kiss Pál Tomi a 7. helyen zárta a mai futamot. Sato a tegnapi verseny után a mait is behúzta.

Idén is rengeteg néző látogatott ki a Hungaroringre, aminek nem csak Michelisz Norbi és a Zengő Motorsport, valamint Kiss Pál Tomi, hanem az egész mezőny örült. Rob Huff a táblájára írta ki, hogy „Thank you Hungaroring fans”, míg Tom Coronel a verseny utáni videójában méltatta a magyar közönséget. Meg persze mindketten lelkesen buzdították őket a helyszínen 🙂

Végül pár kép a WTCC hungaroringi versenyéről: