Mészáros Attila: Lecsúsztunk az útról és emiatt a dobogóról is

Fotó:Rally-sport.sk

A PSZA Motorsport versenyzőjével beszélgettem többek között a XV. Dobsinksa Zimaról is.

-Honnan jött az ötlet, hogy kipróbáljátok magatokat egy havas versenyen?
-Az ötletet az itthon „nincs hó” helyzet hozta. Gyerekkoromban szerettem hókocsizni (utcán), amit manapság hó hiányában évek óta sajnos nem tudok. Szezonja ennek most van, és most még az autó is „egyben” van. Ezért úgy gondoltuk megnéznénk, mit is tudnánk hozni versenykörülmények között egy havas pályán. A helyszínt nézegettem már tavaly is, és a videók alapján ezt találtam szimpatikusnak. Közel is van és a költségek is igen kedvezőek voltak a hazai versenyekhez képest.

-Hogy sikerült számotokra a XV. Dobsinksa Zima?
-Kezdem a végén, mert ugyanis a cél a célba érés volt és az, hogy a teljes csapat jól érezze magát. Ez sikerült is, és nagyon sok pozitív dolgot láttunk, tapasztaltunk. Egy kis apróság miatt, ami az én hibámból adódott lecsúsztunk az útról és emiatt a dobogóról is. Mindezt leszámítva minden jól sikerült és tetszett a verseny. Ez azért kellett nekünk, mert itthon nem tudtunk egész évet menni, és hát kell még a kilométer ahhoz, hogy „bemozogjam” magam a fiatalok közé.

-Legközelebb hol láthatunk benneteket?
-Legközelebb a szezonnyitó Miskolc Rallyen szeretnénk indulni. Mindig is a kedvenc pályáim közé tartozott. Anno nem jöttem haza üres kézzel a Miskolc Rallyeról, és most sem szeretnénk másként.

-Köszönetet kiknek mondanál?
-Először is megköszönném a PSZA Motorsport csapatának, hogy megszervezték a kijutásunkat és, hogy közreműködtek, közvetlenül segítettek. Továbbá támogatóinknak: Kasza motorsport,Ruhan Kft., Ten-Line Teflon bevonó,szinterező és ker, Kft.,Fúzió Elektrotechnika, FoliaZ.hu, Robotlag Bt., Multi Garage Kft., Solar Pro-Tech Kft., Zsom Travel Kft., Szakál-Metál Kft., Vendrey és Társa Kft., BPracing.hu, Zöld Autószerviz, Maksi Autó/Autómosó Kft., RS-Felni.hu, Vianno Kft.