Skip to content
Főoldal / Külföldi Rally / Magyar sikerek Ausztriában és Csehországban

Magyar sikerek Ausztriában és Csehországban

Fotó: Harald Illlmer

Murauer Rallye St. Veit és 47. Rallye Český Krumlov összefoglaló és videók.

Szombaton rendezték Ausztriában a Murauer Rallye St. Veit sprintet. A versenyt Simon Wagner nyerte Maximilian Koch és Gerald Rigler előtt. Legjobb magyarként Fischer Dániel és Buna Zoltán lett a negyedik. Tőlük mindössze 5,9 másodperccel elmaradva a Marozsi Zsolt-Begala Tamás duó finiselt ötödikként. Az öt szakasz megtétele után a hetedik helyet szerezte meg Molnár István és Bárdos Péter. Somogyi Zoltánnak és Hompok Melindának nem sikerült teljesíteni a versenyt miután lecsúsztak az útról.

A Murauer Rallye St. Veit eredményei IDE kattintva tekinthetők meg.

Hétvégén tartották a Cseh Rally Bajnokság harmadik fordulóját, a 47. Rallye Český Krumlovot. A verseny érdekesség volt, hogy itt indult először versenyen a Skoda Fabia R5 Evo, mellyel Jan Kopecky meg is szerezte a győzelmet. A második helyezett Filip Mares hátránya több mint egy perc volt. Jan Cerny szerezte meg a harmadik helyet.
A verseny egyetlen magyar indulója a Csomós Miklós-Nagy Attila páros volt. A peugeotos páros kategóriájukban és a 2WD-ben is megszerezték az első helyet, első nemzetközi győzelmüket szerezve.

A 47. Rallye Český Krumlov végeredménye IDE kattintva tekinthető meg.